Michael Schumacher fia arról beszélt, mi a legfájóbb édesapja mostani állapotában

Vallomását a most megjelent dokumentumfilm tartalmazza.

2021. szeptember 17., 11:00

Szerző:

Szeptember 15-én publikálta a Netflix a Schumacher című dokumentumfilmet, amely a 2013-ban síbalesetet szenvedett autóversenyző életét mutatja be. Amint azt az MSN beszámolója is írja, a film elsősorban Michael Schumacher pályájára koncentrál, és magánéletéről, illetve a balesetéről nem sok mindent árul el, de azért szerepelnek benne utalások arra, hogyan él most az 52 éves híresség, milyen a viszonya a családjával.

Korábban napvilágra került felesége, Corinna Schumacher nyilatkozata, erről ebben az augusztusi cikkünkben írtunk részletesebben. A film azonban tartalmaz egy nyilatkozatot a forma-1 legendájának fiától, Mick Schumachertől, aki maga is autóversenyző. Ő a következőket mondja azzal kapcsolatban, mennyire fáj neki, hogy nem tud édesapjával beszélgetni:

„apa és én, mi most már máshogy értenénk meg egymást, mert ugyanazon a nyelven beszélünk: a motorsport nyelvén. Most sokkal több közös témánk lenne. A legtöbbször ez jár a fejemben. Arra gondolok, hogy ez milyen menő lenne. Ezért mindent odaadnék.”

Mick Schumacher most 22 éves, még kiskamasz volt apja balesetekor. A dokumentumfilm megjelenése alkalmából a következő fotót osztotta meg az Instagramon.

(Kiemelt kép: Mick Schumacher Instagramja)