Megvenné Magdi anyus otthonkáját 52 ezer forintért?

A rajongóknak még van lehetőségük licitálni a sorozat legemlékezetesebb tárgyaira.

2021. július 6., 11:01

Szerző:

23 év után jövő héten véget ér az ország egyik legkedveltebb sorozata, de a rajongóknak most lehetőségük van, hogy egy szeletet örökre megőrizhessenek emlékbe kedvenceiktől. A Barátok közt készítői ugyanis árverésre bocsájtottak néhány ikonikus tárgyat a sorozatból. Mutatjuk a legmulatságosabbakat.

Már 5 napja tart a licit Magyarország egyik legnagyobb online piacterén, a külön a sorozatnak létrehozott oldalon, amelyen 39 tárgy vár gazdára. A jótékonysági aukció során gyűjtött összeget a készítők az SOS Gyermekfalvak Alapítvány részére ajánlották fel. Az értékes kellékek között vicces, hasznos, érdekes és emlékezetes pillanatokhoz fűződő tárgyak is helyet kaptak.

1. Magdi anyus dedikált papírgalacsin

Egyértelműen ez a kedvencünk a felsorakoztatott tárgyak közül, hiszen a sorozat legdrámaibb epizódjának főszereplője volt ez a kis összegyűrt papírfecni. Történtek szörnyű balesetek, gyilkossági kísérletek a sorozatban, de főhőseink mindig csodával határos módon túlélték ezeket, de sajnos Magdi anyuson kifogott az a fránya elhajított papírgolyó.

2. Magdi anyus ruhája

Ki ne ismerné fel Magdi anyus ikonikus szettjét, amely mindig egy színes blúzból, vagy ruhából, egy praktikus fejkendőből és többnyire egy piros otthonkából állt. Kíváncsiak vagyunk, hogy az aukció jelenleg legdrágább darabjával (épp 52 ezer forinton áll a licit) mit fog kezdeni a tulajdonosa, csak kiállítja, vagy akár bele is bújik majd…

3. Kisbolt megállító tábla

Ki ne vágyna Novák Laci kisboltjának vásárlócsalogató táblájára, amelyen Gizi és Gigi csábos pillantással próbálják behúzni a vevőket, az „Itt mindent megkap, amit megkíván!” felirat alatt?! Ez a marketing remekmű minden bizonnyal a sorozat egyik férfi rajongójához kerül majd.

4. Bartha Zsolt pisztolya

Kicsit meghökkentünk, amikor először megpillantottuk a tárgyat, de szerencsére a leírásban ki van emelve, hogy a fegyver nem valódi, hanem egy öngyújtó, ráadásul még csak nem is működik, így egészen biztos senkiben nem okoz majd kárt.

5. Mátyás király téri gang korlát

Aki tényleg szeretne egy darabot emlékbe kedvenc sorozatából, az a Mátyás Király Tér gangkorlátjára is licitálhat, amit aztán kitehet a kertjébe. Az aukción ez az a tárgy, ami a legtöbbet szerepelt a sorozatban, így egy valódi rajongónak ez kincs.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)