Megdöbbentő: így néz ki ma a 63 éves Andie MacDowell

A hajkorona a régi, csak őszre váltott.

2021. július 7., 14:08

Szerző:

Andie MacDowellt leginkább a dús, hosszú, göndör, sötétbarna haja tette karakteressé, ezzel vált a férfiak kedvencévé, és azóta is ez a védjegye. Több szépségápolási cég választotta az évek során nagykövetének, reklámozott többek között ránctalanító krémeket és hajfestékeket is. Úgy tűnik azonban, hogy sok hírességgel szemben Andie MacDowell 63 évesen már inkább a természetességet szeretné képviselni.

A 2021-es Cannes-i Filmfesztivál nyitóestéjén ugyanis természetes ősz hajkoronával, halvány sminkkel és egy visszafogott estélyiben vonult végig a vörös szőnyegen Iris Berben és Helen Mirren oldalán.

FRANCE-FILM-FESTIVAL-CANNES

 (Fotó: John MacDoughall / AFP)

Ahogy a képeken is látszik, a három gyermekes MacDowell arcán nyoma sincs plasztikai műtétnek, büszkén és boldogan viseli ráncait, amiket csak egy természetes hatású, szolid smink fed el.

74th Cannes Film Festival, Annette Premiere

 (Fotó: Mustafa Yalcin / Anadolu Agency/AFP)

Az egykori modell alakja a mai napig kifogástalan, vetekszik a huszonévesekével. Lányai, a 31 éves Rainey és a 26 éves Margaret is örökölték édesanyjuk szépségét, akik ezt kamatoztatva feltörekvő színésznőként és keresett modellként érnek el sikereket Hollywoodban.

(Kiemelt kép: Mustafa Yalcin / Anadolu Agency/AFP)