Megdöbbentő: Fodor Zsóka elárulta, valójában mennyi idős

Kerek évfordulót ünnepel.

2021. október 2., 08:34

Szerző:

Az örökifjú Fodor Zsóka kerek évfordulót ünnepelhet hamarosan, azonban aktivitásán ez mit sem látszik. A színésznő kiváló formában van, szinte minden este a színpadon láthatják a nézők. Mozgalmas mindennapjairól és fellépéseiről a Mokkában mesélt.

Nyolcvan éves lesz jövőre az ország Magdi anyusa, azaz Fodor Zsóka, aki vicces megjegyzéssel kezdte az interjút.

„Helyesbíteni szeretnék, én öt perc múlva leszek nyolcvan, én még csak hetvenkilenc vagyok, de pillanatok alatt ott vagyok a nyolcvan küszöbén”

– nevetett a színésznő. 

Hogy a színésznő pontos választ adjon arra a kérdésre, hogy mivel foglalkozik mostanában, még puskával is készült, annyi fellépése van.

„Ebben a hónapban hét városban, öt különböző darabban lépek fel. Hála Istennek, még puskázni kell hány városban jártam: Dunaszerdahelyen, Abonyban, Maglódon, Görcsönyben, Erdőkertesen, Iváncsán, Salgótarjánban. Borzasztó öröm ért engem, többször beszéltünk az Örömlányok végnapjai előadásról, ami nagy kedvencem, több, mint százszor ment Pécsett. Hát betörünk vele Pestre, novembertől a Belvárosi Színházban játszunk, november 28-án lesz az első előadás”

– mondta büszkén Fodor Zsóka

A műsorvezetők kíváncsiak voltak arra is, hogy hogyan bírja ezt a tempót.

„Én másképp nem tudnék élni. Nem tudom elképzelni, hogy én láblógatós nyugdíjas legyek. Ha valaki egyedül él, másképp él. Nekem ez az életem, imádok tanulni. Hiába, 79 év alatt annyi minden jó meg rossz is történik az emberrel, és ha tud előadni és szereti az embereket, és úgy adja elő a sztorikat, hogy az szórakoztató, érdekes, akkor az egy nagyon jó műsor, amit ki is használnak a szervezők”

– tette hozzá a színésznő, akinek amellett, hogy rengeteg a fellépése, önálló estje is van, Terefere Magdi anyussal címen.

(Kiemelt kép: dfp.hu)