A Magyar Honvédség megtalálta a legalkalmasabb celebet a katonság népszerűsítésére

A honvédség, azaz a 25. Klapka György Lövészdandár Facebookján olyan arc tűnt fel, akire nagyon nem számítottunk.

2022. szeptember 17., 10:18

Szerző:

Úgy döntött a magyar hadsereg, vagy legalábbis azon belül Lőrincz Gábor dandártábornok, hogy „baráti és professzionális kapcsolatot” szeretne kialakítani egy celebbel – méghozzá a honvédség népszerűsítése érdekében.

A feladatra ki mást szemeltek volna ki, mint a közrend és a fegyelem régi nagy barátját, Ganxsta Zolee-t?

A 25. Klapka György Lövészdandár Facebookján megjelent közleményből idézzük a lényeget:

„»Nagyon tisztelem a magyar katonákat!« – mondta Zana Zoltán, alias Ganxsta Zolee, aki fogadott kisfiával a tatai dandárnál tett látogatást, Lőrincz Gábor dandártábornok, az alakulat parancsnokának meghívására. A találkozó célja egy baráti és professzionális kapcsolat kialakítása volt a dandár és az ismert rapper között, amely a jövőben nem csak az alakulat népszerűsítésére, hanem a toborzási program aktívabbá tételére is irányul. Az együttműködés kialakításának szempontjából kiemelten fontos volt, hogy az énekes személyesen is megismerhesse a tatai dandár életét, mindennapi tevékenységét.”

Arról, hogyan/minek kerül Ganxsta Zolee a hadseregbe, még a következő magyarázatot is tartalmazza a közlemény:

a kampány kiemelt célja a térség fiataljainak megszólítása, a Magyar Honvédség és a dandár működésének bemutatása, a katonaélet megismertetése és vonzóvá tétele.

Tehát a 25. Klapka György Lövészdandár egy 56 éves médiaszemélyiségen keresztül szeretné megszólítani a fiatalokat. Hát nagyon drukkolunk, hogy elérjék őket, mi megtettük, ami tőlünk telik, íme a látogatásról készült fotók és a teljes közlemény.

(Kiemelt kép: MH 25. Klapka György Lövészdandár Facebookja)