Lagzi Lajcsi börtönében járt MC Hawer: Én sajnos tudom, milyen ember Galambos Lajos, a börtönőrök nem csípik

Íme néhány megdöbbentő részlet-vélemény arról, milyen Galambos Lajos számára a börtönélet valakitől, aki most járt bent.

2023. június 26., 11:12

Szerző:

Galambos Lajos három év, hat hónap terjedelmű büntetését tölti jelenleg. Az elítélt zenész számára a börtönélet azért különösen nehéz, mert az utóbbi időben nagyon leromlott az egészségi állapota. Bevonulása után nem sokkal egy hetet a börtönkórházban töltött Berettyóújfalun, de aztán visszakerült Baracskára, ahol egyre jobban fogy, mivel nem tudja megenni az ételt, csak leturmixolva.

Nos, könnyen lehet, hogy az egészségügyi problémák mellett más gondok is megnehezítik a Lagzi Lajcsi néven is ismert zenész életét most. Erről az MC Hawer művésznevű médiaszemélyiség beszélt a Star magazin című kiadványnak. Koczka Géza azt mondja, nemrég pontosan abban a büntetés-végrehajtási intézményben volt vendégfellépése, ahol Galambos Lajos jelenleg raboskodik. Bár MC Haver a trombitással éppen nem találkozott, ismeri őt korábbról, és beszélt róla a börtönőrökkel is.

„A közönség nagy részét börtönőrök tették ki, és nem tudom, csak nagyzoltak-e, de elmesélték, nem igazán csípik Lajcsit, ami nem meglepő. Jól ismerem őt, biztosan fennhordja az orrát odabent is. Maradjunk annyiban, hogy Lajcsi egy milliárdos üzletember, aki zenél is. Az elmondottak alapján úgy gondolom, nincs jó élete. Biztos vagyok benne, hogy megviseli a helyzet. Ráadásul megbélyegezték egy életre, ami hatással lehet a jövőjére is. Én sajnos tudom, milyen ember Galambos Lajos, ennek ellenére sem kívánnék neki rosszat. Remélem, megtalálja a helyét odabenn, és becsülettel viseli a rá kiszabott büntetést”

– idézi MC Hawer nem éppen hízelgő szavait a Bors.

(Kiemelt kép: Galambos Lajos Instagramja)