Kulcsár Edina arról a lakásról mesélt, ahol összeköltöztek G.w.M-mel

Kiderült például, hogy Kulcsár Edina és G.w.M közös otthonában nincs kert.

2022. május 8., 10:55

Szerző:

Kulcsár Edina szombat este követői kérdéseire válaszolt az Instagramon. Az érdeklődők jó részét, úgy tűnik, a modell-influenszer-énekesnő lakhatási viszonyai nyűgözik le a leginkább, rengetegen szerettek volna többet megtudni erről a témáról, hiszen a két médiaszemélyiség nemrég költözött össze. Hát íme, Kulcsár Edina miket árult el automatikusan eltűnő Instagram-sztorikban.

Kulcsár Edina például a következőkkel indokolja, hogy miért nem költözött oda G.w.M-hez, és miért nem költözött G.w.M őhozzá:

„emlékekkel teli környezetben nehezebb új életet kezdeni”.

Így fogalmaz azzal kapcsolatban, hogy akkor most hol laknak egy olyan követő kérdésére válaszolva, aki azt is szerette volna tudni, hogy nem rossz-e a két kisgyereknek, hogy az új otthonban nincs kert:

„szuper helyen lakunk, ha nem haragszol, a címet nem írnám le... A gyerekek szoktak lenni a házban, szóval a kert ott van nekik, de ha nem lenne, akkor sem gondolom, hogy ne lehetne nélküle élni. Gondoljunk csak bele, hogy hány család nem kertes házban él kisgyerek mellett. Ők is felnőnek, de még én is felnőttem, ráadásul nemcsak kertünk nem volt, de nekem saját szobám sem volt. Ettől senki nem lesz kevesebb, mert a lényeg a szeretet!”

Kulcsár Edina azt is hozzáteszi, hogy a két gyerek többnyire vele, illetve vele és G.w.M-mel vannak – leszámítva nyilván azokat az időszakokat, amiket az apjukkal, Szabó András Csutival töltenek. Van, aki arra is rákérdez, hogy mi lesz a régi, volt férjével közös házukkal, de erre Kulcsár Edina nem kíván válaszolni, pedig elismeri, hogy ezt rengetegen szeretnék tudni.

Közben G.w.M és az exe között elég feszült a viszony

G.w.M. tagadja exe vádjait: egyre mérgesedik a viszonya gyermekei anyjával

G.w.M vallomása: az exe olyan súlyos összeget követel tőle, ami két vezérigazgatótól sem telne ki

Nagy Melanie most mégis reagált G.w.M vádjaira a gyerekek láthatásával kapcsolatban

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)