Kulcsár Edina elárulta, miért a gyerekek nélkül mentek nyaralni G.w.M-mel

Kulcsár Edina idén kétszer is volt Görögországban, az utazások hátterét osztotta most meg.

2022. augusztus 16., 10:51

Szerző:

Kulcsár Edina idén nyáron először szerelmével, G.w.M-mel volt Görögországban (ekkor volt a beszólós incidens), aztán pár héttel később visszatért oda párja nélkül. A második alkalommal édesanyjával és gyerekeivel utazott.

A szépségkirálynő-influencer a Metropol című lapnak adott interjút, itt a következőket árulta el a két vakációzás hátteréről:

„mind a két nyaralást néhány nap alatt szerveztem le. Márknak rengeteg fellépése van, ami miatt nehezebb tervezni, de sikerült Zakynthoson lefoglalnom egy last minute utazást négy napra. A gyerekeknek volt két hét szünetük ovi-bölcsi tekintetében, így az apukájukkal felosztottuk ezt az időszakot, Márkkal pedig úgy gondoltuk, hogy hasznosan töltjük azt az időt, amikor a kicsik nincsenek velünk. Abszolút tökéletesre sikerült a pihenés, de jó volt hazatérni, mert a gyerekek is nagyon hiányoztak, és a munka is várt már.”

Kulcsár Edina a második nyaralással kapcsolatban még azt említi az interjúban, hogy egy gyerekbarát hotelben szálltak meg, és a kis Medox és Nina nagyon élvezték nemcsak a vakációt, hanem a repülőutat is.

Kulcsár Edina & G.w.M

Kulcsár Edina rosszul lett, a Dancing with the Stars-os szereplése is veszélybe került

Kulcsár Edina elmesélte, hogy cigányozták gyerekkorában

Kiderült, hogy Kulcsár Edina gyerekei elfogadták-e G.w.M-et

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)