Körtvélyessy Zsolt öccse özvegyével jött össze: Nincs benne semmi rossz, a miénk egy pozitív szerelmi történet

A Barátok köztből is ismert Körtvélyessy Zsolt három éve veszítette el a feleségét, majd fél évvel később az öccse is elhunyt.

2023. augusztus 29., 08:19

Szerző:

Körtvélyessy Zsolt Jászai Mari-díjas magyar színészt bár a napi sorozat révén ismerik a legtöbben, annak révén is sokat szerepelt a hírekben, hogy a lánya L.L. Junior felesége volt, de most válnak. A 82 éves művész ráadásul most hetekig kórházban volt, a Mokka alábbi interjújában azt mondta a TV2-n, hogy a halál torkából tért vissza.

Most a Blikknek egy újabb témában nyilatkozott: amint arról már korábban is beszélt, a gyász után újra megtalálta a szerelem. Körtvélyessy Zsolt 2020-ban veszítette el a feleségét, majd nem sokkal később az öccsét is. Tavasszal azonban már említette, hogy újra kapcsolatban van:

„csodálatos volt a házasságom, sokáig gyászoltam a feleségemet, de újra tudok mosolyogni. A párommal már együtt élünk. Ő nem szakmabeli, és úgy ötven éve ismerjük egymást. Nagyon jól megvagyunk együtt, boldog vagyok. Majdnem egy időben halt meg a férje a feleségemmel, sok párhuzam van az életünkben. Menedzserként mindig is zenével foglalkozott, így ma már a komolyzenei koncertek közös programmá váltak”

Akkor nem beszélt arról, hogy ki az új párja, de most kiderült, hogy a sógornőjéről van szó. Öccse özvegyével a gyász hozta őket közelebb egymáshoz:

„az egyik közös ebédünk során, mikor már újra tudtunk mosolyogni, meg mertem fogni a kezét. Ott változott meg minden. Azóta is együtt vagyunk, egy ideje együtt is élünk, és nagyon boldogok vagyunk.”

Körtvélyessy Zsolt többek között a következőket is mondja új kapcsolatáról:

„nem akartam nagy dobra verni, de ha már így kiderült, nem fogom letagadni, mert nincs benne semmi rossz. A miénk egy pozitív szerelmi történet.”

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)