Komár László hagyatéka veszélybe került

Komár László lánya lehet, hogy mégsem fog hozzájutni ahhoz, amit édesapja ráhagyott.

2022. szeptember 26., 09:18

Szerző:

Hosszas betegeskedés után csaknem 10 évvel ezelőtt, 2012. október 17-én hunyt el Komár László. Nem sokkal később kiderült, hogy a legendás énekes akkor 8 éves lánya számára egy különleges ajándékot hagyott hátra: három hangkazettát. Ezeket barátjának, Stark Ferencnek adta át azzal, hogy a felvételeket a kislány, Karolina csak 18 éves korában kaphatja kézhez. A kazetták őrzője 2012. novemberében, egy hónappal Komár László halála beszélt a hangfelvétel létezéséről.

„Februárban készült egy titkos hangfelvétel, de Laci csak augusztusban adta oda. Akkor már tudta, hogy meghal. Megkért, hogy se Krisztinának, se Erzsinek ne beszéljek róla. Háromszor nyolcvan perc, legfőképpen arról, mennyire szereti, szerette Karolinát”

– idézte anno a Velvet Stark Ferenc szavait.

Most a Blikk ír friss cikkben arról, hogy az a bizonyos tíz év most telik majd le, Karolina októberben betölti a 18-at, így végre elég idős lesz ahhoz, hogy hozzájusson apja hagyatékából az őt megillető kazettákhoz.

A lap megtudta azonban, hogy Stark Ferenc néhány hónappal ezelőtt elhunyt. Most tehát nem ismert, hogy hol vannak ezek a bizonyos kazetták, illetve hogy mi lett a sorsuk. 2022. október 15-én kellene őket átadni Komár László lányának, de így kérdésessé vált, hogy erre sor kerülhet-e.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)