Ezért lehet, hogy Kóbor János halálakor ott volt a felesége és fogta férje a kezét

Kóbor János tragikus haláláról az Omega menedzsere árult el további részleteket.

2021. december 8., 08:30

Szerző:

Két napja, hogy elhunyt Kóbor János a koronavírus szövődményeiben. Az Omega együttes frontembere nem volt beoltva, lélegeztetőgépre került, és a keddi hírek szerint felesége, Deme Zsóka gyakran bejárt hozzá, halálakor is fogta Kóbor János kezét.

A Blikk című lap most interjút közöl Trunkos Andrással, az Omega menedzserével, aki megerősíti, hogy Kóbor János már nem ébredt fel többé a mélyaltatásból, így felesége hiába volt jelen, beszélni már nem tudott vele többet. Trunkos András nyilatkozatából az is kiderül, hogyan lehet, hogy Deme Zsóka éppen ott volt a 78 éves rocklegenda halálakor:

„Zsóka rendszeresen járt be hozzá, hétfő reggel pedig szólhattak neki, hogy eljött az idő. Zsóka ott volt vele, fogta a kezét, amikor meghalt. Biztos vagyok benne, az, hogy a felesége mindennap bement hozzá, az a támogatás és szeretet, amit kapott, az tartotta őt eddig életben, amiatt tudott küzdeni, harcolni, ám a vírus legyőzte a szervezetét.”

A gyászoló rajongók közül többen megjelentek Kóborék házánál, és a Trunkos András nyilatkozata tartalmaz egy kérést hozzájuk:

„a család tudja, hogy sokan szerették őt, értik a fájdalmukat, és köszönik a rajongók támogatását, ám arra kérünk mindenkit, hogy ne menjenek oda a házhoz, hagyják csendben gyászolni őket.”

Szerveződik egy megemlékezés, és amint lehet, közzé fogják tenni az információkat Kóbor János temetésével kapcsolatosan is.

(Kiemelt kép: dfp.hu)