Kivel kezdhetett Palik László viszonyt? Íme néhány női exatlonos, aki szóba jön

A titokzatos nő kapcsán emlékezzünk az Exatlon legszexisebb versenyzőire!

2021. július 23., 14:38

Szerző:

Amint azt korábban megírtuk, miután felbomlott Marsi Anikó és Palik László házassága, először a feleség új kapcsolatára derült fény, majd azt adták hírül a lapok, hogy a férjnek is lett egy viszonya, méghozzá az általa vezetett TV2-s sportreality, az Exatlon egyik korábbi versenyzőjével. Ha valóban igaz a hír, akkor a háromgyerekes, 59 éves műsorvezető egy nála évtizedekkel fiatalabb nővel került kapcsolatba, aki a show-ban játékosként szerepelt, de az sem kizárt, hogy egyéb stábtagról van szó, akik a forgatáson dolgoztak. Akárki is legyen az illető, íme néhány nő az Exatlon eddigi három évadából, akikre érdemes visszaemlékezni!

Gelencsér Tímea

Ő sportos is, fiatal is, és miután az Exatlon első évadában játékosként harmadik lett, a következő két évadra már riporterként tért vissza a műsorba, így ő versenyzőből stábtaggá vált. Jelenleg több mint 400 ezren követik őt az Instagramon.

Murvai Lívia

A 22 éves Murvai Lívia szintén az első évadból lehet ismerős, és vele kapcsolatban tényleg csak találgatni lehet, hiszen a sportolónő az Instagramját privátra állította, így nem enged betekintést élete mindennapjaiba. Annyi mindenesetre kiderül róla a bemutatkozásból, hogy Milánóban él.

Gyarmati Panka

Gyarmati Panka volt profi snowboardos szintén az első évadból lehet ismerős a nézőknek. Az Európa-bajnok volt snowboardos most 28 éves, 2019-ben vonult vissza, és ha semmi köze nincs Palik Lászlóhoz, az Instagramjába akkor is érdemes belepillantani, mert Gyarmati rendszeresen posztol látványos képeket edzéseiről és utazásairól.

Pap Dorka

Pap Dorka a 2020-ban futott második évad egyik játékosa volt, a nők között második helyezett lett. A róla szóló, tavaly júniusi poszt azért figyelemre méltó, mert a mostanihoz hasonló hír szerepel benne: az, hogy Pap Dorka összejött valakivel, de titok, hogy kivel. Ha ön úgy érzi, ezek után kíváncsi a mindössze 19 éves sportolónő saját Instájára is, kattintson érte ide!

Szabó Dorottya

Figyelemre méltó a második évad játékosai közül Szabó Dorottya, illetve becenevén Dorka is, aki most 31 éves. Akit érdekel a röplabda, kövesse őt be az Instagramon, mert Szabó Dorottyánál nemcsak a strand-, hanem a hóröplabdával kapcsolatban is találhatók érdekességek.

Szente Gréta

És ha az Exatlon emlékezetes női versenyzőire tekintünk vissza, nem maradhat ki a legutóbbi, idei évad női győztese sem, Szente Gréta. Ő egy 20 éves, székesfehérvári fitneszedző, egyetemista, aki sokáig versenytáncolt és szinkronkorcsolyázott.