Nem találja ki, melyik népszerű műsorvezető élt az autójában

Megdöbbentő vallomást tett a népszerű magyar műsorvezető.

2022. július 7., 12:13

Szerző:

Meglepő titkot árult el Kiss Orsolya Kisó. A népszerű rádiós és műsorvezető életében volt olyan időszak, amikor az autójában húzta meg magát. Habár a tévésnek csak néhány napig kellett a kocsijában élnie, de ez bőven elég volt arra, hogy átértékelje a komfort és a kényelem fogalmát.

„Volt az életemben néhány nap, amikor az autómban laktam. Akkor egy fitneszklubban is dolgoztam, így reggel, amikor felébredtem a kocsiban, ott kezdtem a napot. Lezuhanyoztam, hajat mostam, összekészítettem magam, majd úgy mentem dolgozni. Szerencsére ez az egész helyzet csak átmeneti volt, nagyon szerencsés vagyok, hogy nem kellett hosszabban megtapasztalnom, milyen lakhatás nélkül lenni”

– árulta el a Sláger Reggelben Kisó, amit a Blikk szúrt ki.

A műsorvezető azt is elárulta, hogy a koronavírus-járvány berobbanása óta még inkább figyel arra, hogy mennyit költekezik:

„Teljesen más az, amikor az ember gyűjt valamire, és megint csak más, amikor azért kell spórolnia, mert nem engedhet meg magának dolgokat. A covid tomboló időszaka alatt még jobban figyeltem, hogy mire és mennyit költök. Ugyanakkor nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy van munkám, és nem kell mindenáron spórolnom, hanem ésszerű keretek között költhetek” 

- fejtette ki Kisó.

Sztárok és a munka

Íme, melyik országban él, mit dolgozik most Konta Barbara a Barátok köztből

Bódi Syilvit megkérdezték, van-e egy rendes munkahelye. Meglepő választ adott

Tóth Gabi férje Amerikában akart dolgozni, bilincs lett a vége

(Kiemelt kép: Kisó Instagramja)