Katalin hercegné családja újabb taggal bővül

Nagy a boldogság Katalin hercegné családjában! 

2022. június 7., 09:43

Szerző:

Katalin hercegné húga, Pippa Middleton a harmadik gyermekével várandós. A hercegné testvérének és férjének, James Matthewsnak már van két közös gyermeke, a 3 éves Arthur és az 1 éves Grace. A várandós kismama a növekvő pocakját szombat este mutatta meg a Buckingam-palota előtt, ahol több világsztár is színpadra lépett Erzsébet királynő jubileumi ünnepségén. 

Az eseményen részt vett Katalin hercegné fiútestvére, James Middleton, valamint az ő felesége, Alizée Thévenet. A szüleik, Carole és Michael Middleton szintén tiszteletüket tették a jeles esemény alkalmából. A 38 éves Pippa Middleton egyébként első két gyermekének ugyanott adott életet, ahol Katalin hercegné is György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek, a londoni Szent Margit kórházban - írja a People Magazin.

Mint megírtuk, Erzsébet királynő uralkodásának 70. évfordulója alkalmából hatalmas bulit csaptak az Egyesült Királyságban. A Buckingham-palota előtti szombat esti koncerten sok más világsztár mellett fellépett George Ezra, Craig David, a Duran Duran, Alicia Keys, Sir Rod Stewart, Andrea Bocelli, és videófelvételen Sir Elton John is eljátszotta az erre az alkalomra írt dalát. Jelen volt Andrew Lloyd Webber, a világhírű musicalszerző, a londoni West End színházi negyedének legnagyobb mecénása, akinek több musicaljéből felhangzottak részletek.

Még több hír Erzsébet királynőről

Erzsébet királynő jubileumi ünnepségének idején halálra késeltek egy rappert

Erzsébet királynő ünnepségén bomba robbant

Majdnem tragédia történt: Erzsébet királynő gépe elektromos viharba keveredett

(Kiemelt kép: Duke and Duchess of Cambridge Instagram)