Ez a fontos dolog mentette meg Károly király kapcsolatát a fiával, Vilmos herceggel

Károly királyról és Vilmos hercegről nagy titok látott napvilágot. 

2024. július 28., 07:26

Szerző:

Károly király és Vilmos herceg kapcsolatát Katalin hercegné menthette meg - derült ki egy új könyvből. Robert Jobson hamarosan megjelenő életrajzi könyvének, a Catherine, The Princess of Wales-nek a The Daily Mail birtokába jutó részletében részletesen leírja, hogy a 42 éves walesi hercegné „nyugtató hatással” volt az egész királyi családra - különösen a férjére, Vilmosra.

„Ösztönös béketeremtő szerepével Katalin elsimította az utat Vilmos és az apja között, hogy jobb legyen a kapcsolatuk, mint korábban volt”

– írja Jobson.

Egy bennfentes azt mondta, hogy a brit uralkodó és Vilmos herceg „az utóbbi években sokkal közelebb kerültek egymáshoz”. A névtelen informátor azonban azt is bevallotta, hogy Vilmos herceg tiszteli az apját és a szolgálat iránti elkötelezettségét, de úgy érzi, hogy az a tény, hogy Károly király a munkát helyezte előtérbe, káros hatással volt rá, amikor felnőtt, és nem segítette az apa-fia kapcsolatukat. Katalin hercegné azonban segített a férjének abban, hogy a másik perspektívát is megismerje – írja a People magazin. 

„Ő olyasvalaki, aki mindig megpróbálja minden vita mindkét oldalát látni”

– mondta a bennfentes.

Károly király és Katalin hercegné is nagyon közeli kapcsolatot ápolnak, és a brit uralkodó úgy tekint a menyére, mint „a lányára, aki sosem volt neki”.

(Kiemelt kép: Shutterstock)