Közeli barátok cáfolták a Kandech Evelyne élete utolsó heteiről szóló híreket

Íme az igazság az énekesnő betegségéről.

2021. október 27., 09:54

Szerző:

„Nem szerettünk volna Evelyne-ről nyilatkozni, de szükségét éreztük, hogy tisztázzuk a róla az elmúlt időszakban megjelent valótlanságokat, amiket rengeteg sajtóorgánum átvett. Ezek méltatlanok Evelyne emlékéhez. A barátai egymásnak adták a kilincset a kórházban is, nagyon szerettük”

– ezzel kezdődik Kandech Evelyne egyik közeli barátjának, Kristófnak a nyilatkozata, a három baráttal készült teljes interjú a Blikknél olvasható. A két héttel ezelőtt elhunyt énekesnőről ugyanis többek között az terjedt el, hogy titkolta a betegségét, és még barátai sem tudták, hogy mekkora bajban van.

A most nyilatkozó barátok azonban arról mesélnek, hogy nagyon is tudták, mi a helyzet az egykor a Megasztárral híressé vált énekesnővel. Kandech Evelyne egy kísérleti terápiában bízva még sokáig reménykedett a gyógyulásban. Pincérnőként dolgozott ekkor, kollégái nagyon szerették és a következőket mesélik:

„hihetetlen erő volt benne, ha voltak is fájdalmai, nem mutatta, bringával járt be hajnalban. Emlékszem, amikor utoljára bent volt, a nyakamba ugorva, ujjongva mesélte, hogy végre meglesz a műtét és utána minden jól lesz.”

Az énekesnő a kórházba kerülés előtt még egy új vállalkozás indítását tervezgette, de bevitték a kórházba és tragikus hirtelenséggel, másnap elhunyt. Temetését szintén a barátai intézik, édesapja Sierra Leonéból nem fog tudni Magyarországra utazni szűkös anyagi körülményei miatt.

(Kiemelt kép: dfp.hu)