Járai Mátééknak izgalmas kaland a görög vakáció: Ismerkedünk, ki tudja, még szerelem is lehet belőle?

Járai Máté képével kapcsolatban volt egy fontos kérdése a kommentelőknek.

2022. június 17., 10:52

Szerző:

Járai Máté a Rácz Jenővel kapcsolatos botrány miatt most egy kicsit vakációzik, és miután Rómát már megjárták, most Görögországba utaztak feleségével, Járai Kírával.

Járai Máté csütörtöki posztjában a következőképpen ír erről az utazásról, talán szándékosan egy kicsit kétértelműen fogalmazva:

„egy újabb eddig kihagyott lehetőség: Görögország! Épp Athénnal ismerkedünk, ki tudja még szerelem is lehet belőle? Ugye, Kíra?”

Felesége erre kommentben egy „ki tudja...” hozzászólással, és egy nyelvét kiöltve kacsintó szmájlival reagál, de a kommentelők egy másik témát is felhoztak, a fotó egy részletére rákérdezve.

„De ennyire hideg van? Sapka, sál?”

– érdeklődik valaki, és más is rákérdezett, hogy Járai Máté öltözéke miért olyan, mintha hűvös lenne a görög fővárosban. A 43 éves színész egyiküknek azt válaszolta, hogy „Dizájn!”, a másikuknak pedig azt, hogy „napvédelem” – az előbbit nyilván a sálra, az utóbbit pedig a sapkára kell érteni. Ezt péntek délelőtti posztjában is megerősíti:

„a kalap és a sál napvédelem, nem mellesleg menőbbnek érzem benne magam, szóval hideg nincs, csak mert sokan kérdeztétek!” 

Járaiék és az ismerkedés meg a szerelem

Járai Máté felesége új barátjáról mesélt: Ha nekem picit fáj is, vagy féltékeny vagyok, akkor is megéri

Járai Máté biszexuális: feleségét nem zavarja, ha férjét egy férfival látja együtt

Járai Máté és Járai Kíra ezt is közösen csinálják

(Kiemelt kép: Járai Máté Instagramja)