5 izgalmas film péntek estére

Ezekkel a filmekkel biztosan nem fog unatkozni este. 

2022. január 21., 13:45

Szerző:

Eltelt egy újabb fárasztó hét, péntek este pedig nem is lehetne jobban kikapcsolódni, mint egy izgalmas film társaságában. Ehhez pedig a tévécsatornák színes kínálatában ma este megtalálható örök klasszikus, A hazafi Mel Gibsonnal, vagy a Rossz tanár Cameron Diaz főszereplésével tökéletes választás lehet.

Túszharc

RTL Klub, 23:10 

Dél-Amerikában gerilla harcosok túszul ejtenek egy amerikai mérnököt, akinek megmentéséről a veszély és a költségek miatt hamar lemond a cége és a követség is. Felesége minden követ megmozgat, hogy találjon valakit, aki segít, végül egy hivatásos túsztárgyaló, Terry vállalja a veszélyes küldetést. Profi a szakmájában, bejárta a világ legveszedelmesebb helyeit, de most elkövet egy hibát: megtetszik neki a megbízója.

Alfa

Viasat3, 19:05 

20.000 évvel ezelőtt másképp mentek a dolgok, minden nap harc folyt az életben maradásért. Keda a törzs férfitagjaival először indul vadászatra, ami balul sül el. Egy bölény menekülése közben a fiú leesik egy szikláról, és súlyosan megsérül. Társai magára hagyják, nem keresik, azt hiszik, hogy meghalt, de ő él. Keda a vadonban egyedül indul haza, megtámadja egy farkasfalka, de az élet győz a halál felett, és ekkor találja meg az ember a leghűségesebb barátját.

Egyiptom istenei

Film+, 21:00 

Széth, a sivatag istenének legfőbb terve, hogy átvegye a hatalmat Egyiptomban és káoszba borítsa a Nílus-völgyét. Az egykor szebb napokat megélt birodalom sorsa az egyszerű sorból származó tolvaj Bek, és újdonsült cimborája, Hórusz kezében van, így a furcsa páros kénytelen együtt elindulni a hosszú és kalandokkal teli útra Széth ellen. Az út során megjárják a mennyet és a poklot, halandók és Istenek kerülnek útjukba, Széth pedig egyre csak erősödik.

A hazafi

AXN, 21:55 

Benjamin Martin visszavonult háborús hősként, özvegy családapaként egyedül neveli hét gyermekét saját birtokukon. Azonban őket is eléri a függetlenségi háború, annál is inkább, mivel legnagyobb fia beáll katonának. Benjamin ellenzi nemcsak ezt, hanem a háborúskodást is, de amikor egyik fiát lelövik, a másikat pedig elfogják a vöröskabátosok, nem sokat gondolkodik beálljon-e harcolni a szabadságért.

Rossz tanár

Sony Movie Channel, 21:00 

Elizabeth nagyon rossz tanár, utálja a munkáját, a gyerekeket, a kollégáit. Az óráin nem tanít semmit, csak filmet nézet a diákokkal, míg ő lustálkodik. Egy nap egy új tanár érkezik a suliba, aki jól néz ki és még gazdag is, persze megtetszik Elizabethnek, ezért rossz szemmel nézi, hogy az egy másik nővel kezd járni. Elizabeth elhatározza hát, hogy meghódítja a pasit, ennek érdekében pedig mindent elkövet.

Ha mégse tetszene a ma esti választék, íme milyen javaslatunk van még:

Összegyűjtöttük a tavalyi év legjobb mozifilmjeit

Vagy válassza 2021 legnézettebb magyar filmjét

(Kiemelt kép: Shutterstock)