Hódi Pamela drasztikusan változtatott a külsején, még a követői se ismernek rá

Rajongói szerint 10 évet fiatalodott Hódi Pamela.

2022. január 7., 11:20

Szerző:

Hódi Pamelának ismét új szakaszba lépett az élete, legalábbis a hajkoronája erről árulkodik, ugyanis drasztikusan megváltoztatta a hajszínét, amellyel nagy sikert ért el a követőinél. 

Míg legutóbb éppen arról írtunk, hogy az influenszer világosabbra festette haját, amiért az Instagram követői számtalan bókkal halmozták el, ezúttal a modell egy barnább, természetesebb árnyalatot választott. A megújulásáról feltöltött képéhez csak úgy özönlenek a dicsérő üzenetek, sőt a rajongói majd' megőrülnek, hogy megtudják Pamela pontos színárnyalatát, hogy ők is ilyet kérhessenek a fodrászuktól. 

„Nagyon szép a hajszíned Pami. Ha meguntam a szőkét tuti Kipróbálom ezt a színt. Le is mentem a képet. Azt gondolom nem tudod h milyen márka és szín kombináció? De, ha még is, akkor megírod nekem?”
„Brutál! Fiatalodtál 10 évet!”
„Ah de gyönyörű ez a barna hajszín, sokkal fiatalosabb! Soha többé szőkét, maradj barna, mert ezerszer különlegesebb vagy így!”
„Hamvas barnás árnyalattal annyira igazi nő kisugárzásod van.”

– érkeztek tömegével az ehhez hasonló pozitív kommentek Tóth-Hódi Pamela képe alá, aki úgy tűnik, kétgyermekes édesanyaként már inkább a természetesebb megjelenést preferálja. 

(Kiemelt kép: dfp.hu)