Hétvégi horoszkóp, 2021. augusztus 19-22.: a Nyilasra rámosolyog a szerencse, a Szűz végre fellélegezhet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hosszú hétvégén!

2021. augusztus 19., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

Ha változtatni szeretne valamin az életében, ne várjon tovább, vágjon bele! Ennél nem lesz alkalmasabb időpont rá, de tervezzen meg minden lépést, ne ugorjon meggondolatlanul fejest semmibe.

Bika (04.20 - 05.20)

Ne legyen kishitű magával szemben! Csakis az önbizalomhiánya az, ami hátráltatja. Igenis el kell hinnie, hogy képes elérni az előléptetést, fizetésemelést, de le tudja futni a kitűzött távot is, sőt elnyerheti a kiszemeltje szívét is.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Folyamatosan az az érzés nyomasztja, hogy lemarad valamiről. Ha nem képes lenyugodni, elcsendesülni egy kicsit, csupa stressz és feszültség lesz a hosszúhétvégéje. Csináljon programokat, de szánjon időt a pihenésre is.

Rák (06.22 - 07.22)

Kössön kompromisszumokat, ha a hétvégi programról van szó! Nincs értelme ragaszkodnia az elképzeléseihez, mert ha a szerelmének nincs kedve az egészhez, csak veszekedés és nyűglődés lesz a vége. Most pedig mindennél jobban szüksége van a nyugalomra és pihenésre.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ne legyen türelmetlen, és ne siettessen semmit! Bár nem az erőssége, de kivételesen csendben várja ki, hogy maguktól bontakozzanak ki a fejlemények. Csak az utolsó pillanatban lépjen közbe, amikor már van is ráhatása az eseményekre!

Szűz (08.23 - 09.22)

Mostanában sokkal sötétebben látja a helyzetét, mint amilyen valójában. A hétvégén azonban sikerül végre megszabadulnia néhány problémától, ami nyomasztotta, és végre fellélegezhet.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Egy régi sérelem, vita ismét felszínre kerül, de sokkal intenzívebben, mint korábban. Bár némi árnéykot vethet a szabadnapjaira, de legalább egyszer és mindenkorra pontot tehet az ügy végére.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Sokkal-sokkal érzékenyebb lesz a következő napokban, mint általában szokott. Ne féljen attól, hogy ezt mások majd kihasználják! Épp ellenkezőleg, a környezete értékelni fogja, hogy megmutatja sebezhetőbb oldalát is.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Gyakran érezheti szerencsésnek magát, de ezen a hétvégén ez fokozottan igaz lesz. Összejönnek a dolgok a Nyilas életében, de csakis jó értelemben. Készüljön, mert a sok rossz után most végre csakis jó dolgok történnek majd!

Bak (12.22 - 01.19)

Csakis önön múlik, hogy ezt a néhány napot békében és harmóniában telik majd a párjával, vagy veszekedéssel és sértődéssel töltik az időt. Akár egy romantikus hosszú hétvége is kerekedhetne belőle...

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Ünnepnap ide vagy oda, óriási előrelépés várható a karrierjében! Elsőre talán még hihetetlennek is tűnik, de nyugodtan élje bele magát, ünnepelje meg, mert ezt most nagyon megérdemelte!

Halak (02.19 - 03.20)

Ideje a saját igényeit is előtérbe helyeznie! Mostanában hajlamos volt engedni a környezete nyomásának, a barátai, rokonai, szerelme döntöttek ön helyett. Ennek most vége!

(Kiemelt kép: Shutterstock)