Heti horoszkóp, 2022. január 10-16.: a Rákra tökéletes napok várnak, a Mérleg izgulhat

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint.

2022. január 10., 00:00

Szerző:

Nem kevés izgalmat és fordulatot tartogatnak a következő napok a csillagjegyeknek. Íme a heti horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Úgy érezheti, hogy túl sok a kötöttség az életében, a túl nagy felelősség teljesen kikészíti. Szabadságra, nyugalomra és szórakozásra vágyik. Mindenképp mozduljon ki, szervezzen programokat magának a hétre, mert csak egyre frusztráltabb lesz.

Bika (04.20 - 05.20)

Bántja egy-két munkahelyi konfliktus, amiről eleinte nem igazán szeretne beszélni, de ha már átgondolta és megemésztette, mindenképpen ossza meg valakivel. Jót tenne, ha egy külső véleményt is meghallgatna.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Kicsit maga alatt van, sötéten látja a dolgokat és nem igazán tud örülni semminek. Már a barátai és a kollégái is kezdenek aggódni ön miatt. Szerencsére hétvégén kaphat egy jó hírt, ami végre kizökkenti ebből a rossz szériából.

Rák (06.22 - 07.22)

Végre megint sikerül megtalálnia az egyensúlyt a meló és a magánélete között. Igyekszik minden feladatával hamar végezni, hogy utána több időt tudjon a szeretteivel tölteni. Azért magára is szánjon egy-két estét!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Vére sikerült a hétvégén kipihennie magát, ezért hatalmas energiával és kedvvel veti bele magát a munkába. Sőt, nem csak behozza a lemaradását, még arra is marad ideje, hogy szuper programokat és meglepetéseket szervezzen a szerelmének és a barátainak. 

Szűz (08.23 - 09.22)

Nagyon lelkiismeretes, főleg ha a munkájáról van szó, néha már túlságosan is, ezért előfordulhat, hogy a héten többször is túlórázni fog, de csak önszorgalomból. Tényleg szüksége van most erre?

Mérleg (09.23 - 10.22)

Egy váratlan esemény miatt nem érzi biztosnak a pozícióját a munkahelyén, amitől feszült és szomorú, de egyáltalán nincs kedve beszélni róla. A hét második felére viszont megoldódik a probléma, és onnantól kezdve mintha kicserélték volna!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Kiderülhet, hogy korábban egy elég rossz döntést hozott, ami okoz némi bonyodalmat most az életében. Néhány napig rágódik rajta, de hétvégére sikerül túltennie magát a dolgon.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Jól alakulnak a dolgai a munkahelyén és a magánéletében is, pont úgy, ahogy eltervezte, ettől pedig nagyon magabiztos és jókedvű. Ez ki is tart egészen hétvégéig, szóval elég nyugodt és vidám hete lesz.

Bak (12.22 - 01.19)

Folyamatosan fáradt, fáj valamije, lehangolt és sosincs kedve semmihez. Az év eleje általában nehezen indul mindenkinek, de muszáj rávennie magát arra, hogy mozogjon, sportoljon, mert már pár nap után sokkal jobban érezné magát.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Egy nehéz döntést kell a héten meghoznia, de ha végül jól választ, az egész élete megváltozhat, méghozzá pozitív irányba. Ha úgy érzi, szükséges, kérje ki a párja véleményét is, hiszen ez az ő mindennapjaira is hatással lehet hosszútávon.

Halak (02.19 - 03.20)

Változékony a hangulata, egyik percben jókedvű a másikban már ordítani tudna. Ha fontos döntést kell meghoznia, jobban járna, ha jövőhétre halasztaná, mert most valószínűleg nem tud racionálisan gondolkodni!

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)