Ön szerint ki nézett ki jobban, Havas Henrik vagy Alain Delon? Szavazzon!

Havas Henrik Alain Delonhoz hasonlította magát a közösségi médiában, ez szavazásért kiált!

2024. augusztus 26., 15:47

Szerző:

Havas Henrik talán nem gondolta komolyan, de a posztja nagy hullámokat kavart: tényleg jobban néz ki, mint Alain Delon?

Havas Henrik vs Alain Delon

Ha az ember képernyőn szerepel, ahhoz kell egy bizonyos mennyiségű önbizalom, és az régóta egyértelmű, hogy Havas Henrik rendelkezik ezzel a mértékű önbizalommal.

„Tegnap este vacsora után, amikor felhívtam, hogy azt kellene megírni, amit a Havasnénak mondtam, hogy belenéztem a tükörbe, és tényleg azt láttam, hogy jobban nézek ki, mint az Alain Delon fénykorában”

– írja Havas Henrik az alábbi posztban, arra panaszkodva, hogy mennyi újság megírta, hogy ő Alain Delonhoz hasonlította magát.

De ha már ennyi helyen előkerült a téma – még Hajdú Péter is posztolt róla –, hát akkor szavazzunk! Miheztartás végett itt egy kép Alain Delon fénykorából.

Na ezek után tényleg kíváncsiak vagyunk, hogyan ítélnek olvasóink a Havas vs Delon vitában!

Havas Henrik vs mindenki

Havas Henrik például nemcsak Alain Delonnál tartja magát jobbnak, gyakran szól le mindenféle hírességeket. Tavaly például hosszú posztban reagált a Facebookon arra az interjúra, amit Friderikusz Sándor Náray Tamással készített. Havas Henrik méltatja, de kritizálja is mindkét médiaszemélyiséget, akiket egyaránt tehetségtelenségnek tart. A következőkkel vezeti be a mondanivalóját:

„két felkészült, alapos szakember, sajnos mind a kettő tehetségtelen.”

Havas Henrik a bevezetőben hangsúlyozza, hogy emeli a kalapját mind Friderikusz, mind Náray előtt, de aztán sorolja a kritikákat is. Friderikuszt a következőképpen elemzi:

„ő a televíziózásban mindent tud abból, ami engem soha nem is érdekelt: odafigyel a díszletre, a kellékekre, gondja van a fényre és a hangra, a legjobb szakemberek készítik számára a háttéranyagokat. Rajta kívül egyetlen embert, Forró Tamást ismertem, aki úgy tud feltenni kérdéseket, hogy azt se tudja, miről van szó, és ami számomra igazán lenyűgöző – legalábbis ezt mondják – saját maga vágja meg az anyagait. Ez azt jelenti, hogy óriási türelemmel szerkeszt, tudja, hogy mi a fontos és mi az, amit ki kell hagyni. Azt a laikusok számára jegyzem meg, hogy ez egyszerűen sziszifuszi munka. Szóval, ő szinte mindent tud a televíziózásról, amihez én hülye vagyok, csak az a kis apróság hiányzik belőle, ami viszont bennem megvan, a tehetség.”

Havas Henrik egyébként Kóbor János hangjától sincs elájulva, csak hogy még egy példát mondjunk arra, mennyire kritikus tud lenni más hírességekkel.

(Kiemelt kép: Havas Henrik Facebookja)