Meghan Markle és Harry herceg újra az Egyesült Királyságban vannak, áll a bál a családjukkal

Harry herceg és Meghan Markle nem ér a családjukkal találkozni.

2022. szeptember 5., 09:50

Szerző:

Egy jótékonysági esemény miatt utazott Angliába Harry herceg és Meghan Markle. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy a házaspár senkivel sem akar találkozni a királyi családból, még Károly herceggel sem, aki többször is meghívta őket, de a fiáék elutasították a meghívást. Sőt, nemrégiben a színésznő egy furcsa interjút is adott, ahol arról beszélt, hogy a férje elveszítette az édesapját.

A pletykák szerint Harryék Erzsébet királynőt sem fogják meglátogatni, pedig a brit uralkodó hetek óta betegeskedik és állítólag már járni is alig tud, így bizonyára örülne neki, ha az unokája felkeresné. A házaspár állítja, hogy kevés az idejük és túl sok az elfoglaltságuk, ezért nem tudnak a családdal foglalkozni.

Bennfentes információk szerint azonban Harry herceg és Vilmos herceg rossz viszonyának is köze lehet ahhoz, hogy ennyire kerülnek mindenkit. Katalin hercegné és Meghan Markle pedig szintén nem ápolnak baráti viszonyt az elmúlt években. 

„A walesi herceg megismételte a meghívását Harrynek és Meghannek, hogy ha akarják, az egész családdal, jöjjenek el és maradjanak nála ezen a nyáron, amíg a Balmoral birtokon lévő otthonában tartózkodik. Úgy gondolta, ez jó alkalom lehet arra, hogy mindenki mérlegeljen és lazítson, de a meghívást elutasították”

- mondta egy bennfentes a Mirrornak.

Még több hír a királyi családról

Meghan Markle és Harry herceg beengedik a kamerákat az otthonukba

Katalin hercegné családja újabb taggal bővült

András herceg megegyezett az őt szexuális erőszakkal vádoló nővel

(Kiemelt kép: Shutterstock)