Erzsébet királynőről újabb rossz hírek érkeztek, nem tud visszatérni Londonba

Erzsébet királynő nem vesz részt az új miniszterelnök londoni beiktatásán.

2022. szeptember 2., 07:00

Szerző:

Erzsébet királynő uralkodása során először történik ilyen: nem fog részt venni az új miniszterelnök beiktatásán Londonban. A brit uralkodó Skóciában, Balmoralban fogadja majd Boris Johnson kormányfőt és az utódját. II. Erzsébet nincs olyan egészségügyi állapotban, hogy oda-vissza utazzon Balmoral és London között - írja a CNN.

Mint megírtuk, már napvilágot láttak olyan pletykák, hogy a királynő lábra sem tud állni és templomba se megy. Állítólag Károly herceg gyakran meglátogatja az édesanyját, ami még inkább arra utalhat, hogy valami nincs rendben. Az angol királynő lassan egy éve betegeskedik és ez idő alatt a koronavírust is elkapta. 

Erzsébet királynőt megviselte a férje, Fülöp herceg tavaly áprilisi halála. A brit uralkodó és a herceg több mint 70 évig voltak hű társai egymásnak jóban-rosszban. A tragédia óta a királynő sokkal kevesebbet mutatkozik nyilvánosan és azóta romlott lényegesen az egészségügyi állapota. Az angol királynőt idén júniusban azért ünnepelték az Egyesült Királyságban, mert már hét évtizede éve ül a trónon. Az ünnepségre még Harry herceg és Meghan Markle is hazalátogattak. 

Még több hír a királyi családról

Meghan Markle és Harry herceg beengedik a kamerákat az otthonukba

Katalin hercegné családja újabb taggal bővült

András herceg megegyezett az őt szexuális erőszakkal vádoló nővel

(Kiemelt kép: A brit királyi család hivatalos Instagram-oldala)