Görög Zita kicselezte a halált: lezuhant a gép, amin utazott volna

Görög Zita a közösségi oldalán vallott élete veszélyes szituációiról.

2022. november 16., 12:16

Szerző:

Görög Zitát nemrégiben a hajnali ködben fotózták. A képek alá a modell egy hosszabb bejegyzést is közzétett, ahol elmesélte, hogy a mostani fotózás sem volt zökkenőmentes, ugyanis egy láma védte a kicsinyét. Az édesanya hozzátette, hogy egy izgalmas helyszínnek mindig van veszélye, majd a saját félelmetes tapasztalatairól számolt be. 

Kiderült, hogy Görög Zita már nem egyszer kicselezte a halált: 

„Sodort már el hatalmas hullám a Tirrén tengeren, csúsztam meg a Grand canyon szikláin de sárba is ragadtam estélyiben fekve. Késtem le gépet Taiwanon, ami lezuhant, dobált repülő Curacao felett, amit hurrikán kísért a térségben. 2001ben csak a szerencsének köszönhetem, hogy épp nem voltam New Yorkban szeptember 11-én. Megúsztam busz robbantást Jeruzsálemben és néztem végig Prágában egy áradást a hotel szobámból. Egy ideig számoltam azt a rengeteg helyzetet, amitől meg lettem kímélve, aztán már csak a tanulság volt a fontos”

- írta a posztjában Görög Zita.

A modell a követőinek elárulta, hogy megtanulta, bíznia kell a megérzéseiben, valamint úgy gondolja, ha elkésik valahonnan annak oka van, ezért sosem használja kifogásként. Hozzátette, ha valamilyen helyzettől összeszorul a gyomra arra is nemet mond.

„Így szálltam már ki sikítozva egy repülőgép turbinával tunningolt autóból, ami 1 peccel később a közönségbe száguldott és mondtam le nyaralást Tunéziában arra az időpontra, arra a partszakaszra, ahol terrortámadás történt pár éve. Persze tanulom még a megérzések és félelmek közötti különbség felismerését, de ez a belső utazásom legizgalmasabb része”

- zárta le a sorait a modell. 

(Kiemelt kép: dfp - Kunos Attila)