Ilyen sérülést szerzett Gáspár Laci felesége a balatoni szórakozóhelyen történt balhé során

Gáspár Laci újabb részleteket árult el a botrányról. 

2022. szeptember 1., 09:14

Szerző:

Gáspár Laci egy balatonfüredi szórakozóhelyen összetűzésbe került a személyzettel, valamint több vendéggel is. Állítólag a probléma az volt, hogy az énekes és a társasága nem vették észre, hogy záróra van, ezért kezdődött a szóváltás. A sztár Balázséknak most elmesélte, hogy a felesége is megsérült az eset során.

Gáspár Laci azt mondta, hogy a feleségén kék-zöld foltok vannak, mert erőszakosan akarták őket eltávolítani a helyszínről. Az énekes a rajongóktól az ügy miatt kapott hideget-meleget. Voltak, akik kiálltak mellette és szintén úgy gondolták, hogy nem szép, amiért a sztárt a származása miatt bántották, de voltak, akik inkább ellene fordultak és úgy hiszik, hogy egy X-Faktor mentor nem engedhetne meg magának ilyen stílust. 

„Azért egy X-Faktor mentornak, ekkora követőtábor előtt illene példamutatóan viselkednie, és nem Győzike showba illően balhézni, ha nem azt csinálja valaki, amit ő akar. ÉNB Kirát azonnal kirúgták ennél gyengébb megnyilvánulásáért. Szembeköpi magát az RTL Klub, ha Lacinak maradása van ezek után”

 - írta egy kommentelő, amit a Bors szúrt ki. 

Botrányok

Videó - Szabó Győző kutyáját megmérgezték: a színész tudja ki a tettes, üzent is neki

Fotó - Rúzsa Magdiba csúnyán beleálltak a kommentelők, amiért szétnyílt hasfallal koncertezik

Tóth Gabi kiviharzott a a Sztárban Sztár leszek! stúdiójából, miután egymásnak estek Majkával

(Kiemelt kép: dfp - Schumy Csaba)