Gáspár Evelinnek halálfélelme volt, amikor balesetet szenvedett és kórházba került a Survivor közben

Járai Máté szintén kórházba került ugyanekkor.

2021. szeptember 7., 07:52

Szerző:

Baleset történt a Survivor című túlélőreality forgatásán – amint arra számítani lehetett, hiszen az évad beharangozójában is szerepelt mentőautó. Az RTL Klub műsorának most futó évadjában egy celebcsapat küzd civilek ellen, és az ismert személyiségekből álló csoport éppen hajóval tartott vissza a saját szigetére, amikor lecsapott rájuk egy hatalmas hullám.

A fedélzetre betörő víz leterítette Kabát Pétert és Gáspár Evelint, akik közül az utóbbi így emlékszik vissza az esetre:

„Tomboltak a hullámok, amelyek közül egy hatalmas betört a fedélzetre, aminek olyan ereje volt, hogy komolyan eltalált. Esélyem sem volt kitérni előle. Keményen megütötte a mellkasomat, a kulcscsontomat, a lélegzetem is elakadt. Komolyan attól féltem, hogy az erős ütéstől belső vérzésem van”

– nyilatkozta Gáspár Evelin a Blikknek, hozzátéve többek között azt is, hogy halálfélelme volt. A médiaszemélyiséget megröntgenezték, de a vele együtt kórházba került Járai Máténak további vizsgálatokra volt szüksége.

„Sokkos állapotba kerültem, ráadásul benne volt a pakliban, hogy agyrázkódásom vagy belső vérzésem lehet, ezért azonnal koponya CT-t csináltak. Éjszaka megfigyeltek minket, és bár nagyon jó volt az ellátás, az egész nagyon ijesztő volt”

– emlékszik vissza Járai Máté.

(Kiemelt kép: Gáspár Evelin Instagramja)