„Folyamatosan hazudik” – Szőke Zoltán máris kivívta csapattársai haragját a Totemben

Úgy látszik, a Barátok közt után ebben a műsorban is ő lesz a főgonosz.

2021. augusztus 27., 09:56

Szerző:

Baukó Évának nagyon nem tetszik a TV2 új, magyaros stílusú, celebes túlélőrealityje, a Totem, de azért csak szolgált mára a műsor egy-két újabb, elég érdekes-szórakoztató jelenettel. Úgy tűnik, Szőke Zoltán, aki korábban a rivális RTL-en Berényi Miklós figuráját alakította, most kb. az összes csapattársát magára haragította. A fő kifogás vele szemben, hogy megjátssza magát, illetve hogy nincs tekintettel másokra: hajnalban kel és a zajongásával mindenkit felébreszt, de például miután állítólag elmosogatta az edényeket, ugyanolyan koszos volt minden. Íme egy vonatkozó adásrészlet, amiben az egykori VV Leo és Hamvai PG lemezlovas beszélik ki Szőke Zoltánt.

„Folyamatosan hazudik és megjátssza magát. [...] Saját magának hazudik meg mindenki másnak. Egy szerepet játszik. Színész, beleragadt egy szerepbe, és egy nagyon rosszindulatú ember. Eljátssza, hogy spiriboy, merthogy spirituális, közben szerintem egy spirituális embernél egyáltalán nem fér bele, hogy így viselkedik: csak saját magára van tekintettel és állandóan hazudik”

A játékosok aztán Szőke Zoltánnak a szemébe is mondták, hogy mi a probléma: hogy a színész „nem toleráns az emberekkel reggel”. Ez a jelenet az alábbi videón látható.

(Kiemelt kép: Instagram / TV2 Totem)