Fésűs Nelly a plasztikai műtétjéről vallott: ezért volt rá szüksége

Fésűs Nelly egy bernáthegyi kutyához hasonlította magát.

2022. december 8., 09:52

Szerző:

Fésűs Nelly volt a legutóbbi vendég az egykori VV Zsolti, azaz Osváth Zsolt nagy sikerű YouTube-csatornáján, amelynek neve ZSHOW Time. Az 50 éves színésznő és a youtuber A Konyhafőnök VIP jelenleg futó évadában szerepelnek az RTL-en, az alábbi videóban is főznek.

Fésűs Nelly a főzőcskézés közben azonban említi, hogy anyagilag nem függ a párjától, ugyanannyit keresnek, de:

„egy bizonyos kor után, és miután én felépítettem egy bizonyos egzisztenciát, nem tudnék felnézni egy olyan férfira, akinek nálam kevesebb van. [...] Nekem fontos az, hogy fel tudjak nézni egy férfira.”

Amikor a plasztikai műtétek szóba kerülnek, Osváth Zsolt rákérdez, hogy Fésűs Nelly csináltatott-e valamit, amire a színésznő először nemmel válaszol, de aztán eszébe jut, hogy mégis volt egy operációja:

„a szemem olyan volt, mint a bernáthegyi kutyáé, genetikusan. Tehát reggel, ha rossz napom volt, nem láttam ki. Azt megcsináltattam, mert azt mondtam, hogy az nem létezik, hogy nem látok: effektíve kinyitom a szemem és nem látok semmit. Ennyit csináltattam meg, de egyébként azon kívül semmi nincs. Ezt is csak azért, mert már zavart, hogy ha szarabb napom van, akkor nem látok ki a fejemből.”

Itt található a teljes beszélgetés, amelynek a youtuber a FÉSŰS NELLY: Férje „CSÚNYÁN” ÁTVERTE az esküvőjük előtt, DE VÉGÜL hozzáment címet adta.

(Kiemelt kép: Fésűs Nelly Instagramja)