Fenyő Miklósról megdöbbentő dolgot árultak el a gyerekei: Nem a klasszikus értelemben vett apuka volt

Fenyő Miklós gyermekei, Diána és Dávid már felnőttek, de kiskorukra és édesanyjukra emlékeznek vissza friss interjújukban.

2023. november 15., 09:49

Szerző:

Nem szerepelnek édesapjukkal túl gyakran Fenyő Miklós gyermekei, de például egy ilyen emlékezetes alkalom volt, amikor a Hungária sztárja a fiával, Dáviddal szerepelt A széf című vetélkedőben az RTL-en. Ez még 2009-ben volt, ekkor készült róluk a fenti fotó.

Fenyő Dávid a testvérével, Fenyő Diánával szerepel a hot! magazin friss, ma megjelent számában, és az interjúban érdekességeket árulnak el édesapjukról, de felidézik édesanyjuk fájdalmas elvesztését is.

A közös interjúban Fenyő Miklós lánya, Fenyő Diána többek között a következőket mondja gyerekkorára, édesapjára visszaemlékezve:

„apu minden fontos pillanatunknál jelen volt. Nem a klasszikus értelemben vett apuka volt. Itt arra gondolok, hogy nem feküdt le velünk minden nap a szőnyegre matchboxozni vagy Barbie-t fésülgetni. Inkább a beszélgetés, humorizálás, a közös étkezések voltak a jellemzőek. Napokon át tudtunk beszélgetni, humorizálni és tanácsot adni egymásnak, ami a mai napig megmaradt. Minden nap beszélünk telefonon.”

Az cikkben szóba kerül egy igen szomorú téma is: az édesanya, Ágnes Veronika 2013-as elhunyta. Ő és Fenyő Miklós 49 évig voltak együtt, a zenész idén januárban fájdalmas nyilatkozatban emlékezett vissza felesége elvesztésére. Most gyermekei vallottak a traumáról.

„Apu és anyu remek szülők voltak. Édesanyánk – sajnos – már nincs velünk, de az utolsó napjáig szoros volt a kapcsolatunk. Emiatt viseltük nagyon nehezen, amikor eltávozott. Az ember talán sosem dolgozza fel százszázalékosan ezt, maximum megtanul együtt élni a szomorú ténnyel”

– mondja Fenyő Diána az interjúban.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/A széf)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.