Bodnár Attila hatalmas bejelentést tett: az örömhírt beárnyékolja, hogy Fenyő Miklós 30 éve nem áll szóba vele

Bodnár Attila nagy visszatérésre készül: reméljük, ismerősen cseng a Csók x csók című dal!

2023. július 26., 10:44

Szerző:

Bodnár Attila visszatér, és vele együtt a Modern Hungária, vagy legalábbis annak a legnagyobb slágerei. A '80-as évek közepén a Modern Talking által népszerűvé tett trendet vitte tovább ez a formáció Bodnár Attilával és Fenyő Miklóssal, aki sosem titkolta, hogy nem igazán érzi magáénak a produkciót, csak a pénz miatt vesz részt benne.

Egyszer fenn, egyszer lenn címmel 1988-ban jelent meg az utolsó albumuk, és amikor a Modern Talking karrierje véget ért, a két frontember kapcsolata meg is szakadt. Bodnár Attila és Pap Rita 2004-ben Ausztriába költöztek, innen tértek vissza nemrég.

Ezzel kapcsolatban Bodnár Attila most a Blikk hasábjain tett hatalmas bejelentést: visszatér a Modern Hungária, igaz, Fenyő Miklós nélkül, mert a két zenész továbbra sincs jóban. Ehelyett Bodnár Attila a feleségével, Pap Ritával és lányukkal, a 27 éves Bodnár Fannival alakított új formációt a régi slágerek felfrissítésére:

„az évek során folyamatosan kérték a rajongóink, hogy csináljunk Ritával egy olyan együttest, ahol többen is énekelnek, és a Modern Hungária-slágereimet az újakkal együtt előadjuk. Így érlelődött meg mára bennem, hogy életre keltsem a Bodnár Attila – Modern Hungária Slágershow produkciót.”

A formációnak még további tagjai is lehetnek, a családi trió produkciójába betekintést enged az alábbi videó.

És emlékeztetőnek álljon itt az egyik legnagyobb Modern Hungária-sláger.

(Kiemelt kép: YouTube/Pap Rita – Bodnár Attila)

 

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.