Ezekkel a sztárokkal osztja meg legféltettebb titkait a királyi család

Vilmos herceg és David Beckham barátsága például már legendás!

2021. július 5., 10:25

Szerző:

A hírességek leginkább más hírességekkel szoktak barátkozni, hiszen ki értené meg a legjobban a problémáikat, ha nem az, aki szintén a reflektorfényben éli az életét. Nincs ez másképp a királyi család tagjaival, akik szintén ismert emberekkel osztják meg legféltettebb titkaikat. Mutatjuk, kik azok a hollywoodi sztárok, akiket a bizalmukba fogadtak.

Harry herceg és James Blunt

A királyi családból talán Harry herceg az, akinek a legtöbb hollywoodi bizalmasa van, közülük is az angol énekes, James Blunt áll hozzá a legközelebb, akivel együtt szolgáltak a seregben, és azóta is nagyon jó barátok.

Meghan hercegné és Serena Williams

hercegné és a teniszsztár még 2010-ben a Super Bowlon találkoztak, ahol azonnal megkedvelték egymást. A barátságuk olyan erős lett az évek során, hogy Serena egy fényűző babaváró bulit szervezett a hercegnének, amelyhez a helyszínt egy éjszakánként 75.000 dollárba kerülő penthouse lakás biztosította.

Harry herceg és Michelle Obama

Harry még az elnöksége alatt, 2015-ben ismerkedett meg Barack Obamával és feleségével, akik többször is meghívták magukhoz a herceget. Felkérték, hogy mondjon beszédet például az Obama Alapítvány egyik fontos találkozóján, de Michelle az elnöki iskolalátogatásokra is meginvitálta Harry-t, hogy meglepjék a gyerekeket. Az ex-first lady egy bejegyzésében barátjaként hivatkozott a hercegre.

US-UK-MILITARY-OBAMA-ROYALS
Harry herceg és Michelle Obama kosárlabdameccset néz a virginai Fort Belvoirban 2015. október 28-án. Fotó: Saul Loeb / AFP

Károly herceg és Rod Stewart

A popsztárt és Károly herceget már évtizedek óta szoros barátság köti össze, sőt, olyan nagy köztük a bizalom, hogy a herceg felkérte az énekest a jótékonysági alapítványa, a The Prince's Trust nagykövetének is.

Harry herceg és Tom Hardy

Tom 2010-ben egy interjúban nyilatkozott a herceggel való bartáságáról, amiről nem sokat árult el azon kívül, hogy bizalmas baráti kapcsolat van kettőjük között, és hogy ő az egyik nagykövete Harry, The Price’s Trust nevű jótékonysági alapítványának.

Meghan hercegné és Amal Clooney

A hercegnét és a színész feleségét első perctől kezdve összeköti, hogy rengeteg közös van bennük. Amal segített Meghannek beilleszkedni a londoni életbe is.

Vilmos herceg és David Beckham

Beckhamék és a királyi család barátsága már-már legendás. Köztudott, hogy sokat járnak össze, sőt David és Victoria részt vettek Vilmos és Katalin esküvőjén is. A herceget és a volt futball sztárt legtöbbször sporteseményeken látni együtt, legutóbb például az angol-német Európa bajnoki meccsen köszöntötték egymást boldogan.

Diana hercegné és Elton John

Az énekes számtalanszor nyilatkozott már a fiatalon elhunyt hercegnével való viharos barátságáról. A hullámvölgyek ellenére Elton nagyon szerette Dianát, tisztelte és felnézett rá azért, amit a népért tett, hogy mindig kiállt az elesettek mellett, és sokat tett az AIDS-ben szenvedőkért is.

Katalin hercegné és Reese Witherspoon

Cambridge hercegnéje és a színésznő egy privát villásreggeli keretében találkoztak először Hollywood Hillsben, még 2011-ben. A következő évben Katalin drága ajándékot küldött barátnőjének, aki akkor adott életet kisfiának. 

(Kiemelt kép: Vilmos herceg és David Beckham Californiában, 2011. július 8-án. Fotó: Chris Pizzelo / Pool/AFP)