Erzsébet királynő egészségügyi állapotáról rossz hírek érkeztek

Erzsébet királynő egy újabb rangos eseménytől marad távol.

2022. június 10., 08:33

Szerző:

Rossz hírek érkeztek Erzsébet királynő egészségügyi állapotáról! A brit uralkodó idén nyáron biztosan kihagyja a Birminghamben megrendezésre kerülő Nemzetközösségi Játékokat. Az eseményt valószínűleg a királynő fia, Károly herceg fogja megnyitni. Habár II. Erzsébet nem lesz ott, a királyi család több tagja tiszteletét teszi majd, köztük Vilmos herceg és a felesége, Katalin hercegné is. 

1958 óta hagyomány a váltófutás, a megnyitó előtt pedig a bevett tradíció, hogy a Buckingham Palotától viszik a brit uralkodó  üdvözlő üzenetét tartalmazó váltóbotot a nyitóünnepség színhelyére. A váltóbot célba juttatója általában a rendező nemzet egy népszerű sportszemélyisége. A királynő tavaly októberben még elindította az üzenetét tartalmazó váltóbotot - írja a Daily Mail.

Nemrégiben az Egyesült Királyságban ünnepeltek a királynő uralkodásának 70. évfordulóját, ám az ottani ünnepségeken is számos programot kellett lemondania II. Erzsébetnek a romló egészségügyi állapota miatt. A Buckingham-palota erkélyén azonban köszöntötte az embereket.

Még több hír Erzsébet királynőről

Erzsébet királynő jubileumi ünnepségének idején halálra késeltek egy rappert

Erzsébet királynő ünnepségén bomba robbant

Majdnem tragédia történt: Erzsébet királynő gépe elektromos viharba keveredett

(Kiemelt kép: A királyi család Instagramja)