Erős Antónia a házassága mélypontjáról vallott

Erős Antónia arról beszélt, amikor házassága gödörbe jutott.

2022. június 21., 09:09

Szerző:

Erős Antónia szerepel a megújult Meglepetés magazin friss számának címlapján. Az RTL Klub híradósa a lapban többek között a magánéletébe is nyújt egy kis bepillantást.

Erős Antónia a jó házasságokkal és saját házasságának nehéz időszakaival kapcsolatban így fogalmaz:

„mi a jó házasság receptje? Talán az, hogy a mélypontokon is ki kell tartani, és hinni abban, hogy lesznek még boldogabb napjaink együtt. Eszemben sincs egy ideális házasságot vizualizálni, megteszik azt helyettem elegen, aztán jól el is válnak. Nálunk is vannak gödrök és vacak időszakok, de valahogy mindig átvészeljük, mert a kapcsolatunk legfontosabb alapja, hogy szeretjük egymást. Ezért, ha kell, képesek vagyunk kompromisszumot kötni, elfogadni egymás igényeit. Hosszú távú, harmonikus kapcsolatban szerintem el kell engedni az önzést, és még inkább így van ez, amikor megszületnek a közös gyerekek. Szonja és Matyi születése után tanultam meg igazán, hogy nem én vagyok a világ közepe, és ez így van jól. Ettől függetlenül úgy gondolom, egy családot egyben tartani és egészséges lelkű gyerekeket nevelni kőkemény meló.”

A tévés személyiség eközben az Instagramon egy sokkal könnyedebb témát vett elő. Legfrissebb posztjában megmutatta, hogy mi történik, ha elromlik a cipzár azon a ruhán, amiben a képernyőn szerepelnie kell: belevarrják! Lapozzon bele a posztba a további fotókért!

Hírességek a házasságról

Rubint Réka kemény szavakkal bírálta az elvált szülőket

Kulcsár Edina az újraházasodásról: Boldogan mondok majd igent Márknak

Kiderült: ez az egyetlen ok, amiért Gianni Annoni és Zita különválnának

(Kiemelt kép: Erős Antónia Instagramja)