Annoni Zita bátran mutatta meg szülés utáni alakját

Én büszke vagyok!” – teszi hozzá.

2021. szeptember 21., 07:43

Szerző:

Új kampánnyal jelentkezett a Sugarbird, és a márka megint hazai hírességeket kért fel, hogy reklámozzák őszi kollekciójukat. Az egyik ismert személyiség, aki a fotókon feltűnik, a Debreczeni Zita néven megismert modell-fotós. Ő az Annoni Zita nevet viseli, mióta férjhez ment, és most már valamivel több, mint egy éve anyuka. Az új reklámfotókon a szülés utáni alakját is bátran megmutatja, igaz, a modellnek annyira jó alakja van, hogy talán lesz, akiben felmerül, hogy különösebben sok bátorság azért valószínűleg nem kellett a képekhez:

„bátran mutattam meg a testem a terhességem után bátorítva ezzel a nőket, hogy ne szégyelljék magukat, hiszen a testünk változása természetes dolog és legyenek magukra végtelenül büszkék! Én büszke vagyok!”

– írja Annoni Zita. Íme a kép.

A kampányban egyébként más ismert személyiségek is részt vesznek, Gesztesi Pankáról és Schobert Laráról tegnap írtunk részletesebben, kattintson ide a cikkünkért! Alább pedig a jelenleg a Sztárban sztár leszek! zsűrijében helyet foglaló Köllő Babett látható egy hasonló képen.

(Kiemelt kép: dfp.hu)