Aranyos gyerekkori fotót posztolt Tóth Gabi – felismeri, ki látható mellette?

Pizsiben!

2021. augusztus 11., 12:41

Szerző:

Gyerekkorában készült, pizsamás fotót posztolt Tóth Gabi. Az énekesnő azt írja, nem nehéz kitalálni, ki az a másik gyerek ott mellette – ön rájön?

Természetesen a fenti képen a két testvér, Tóth Vera és Gabi látható, és a szerda délelőtt megjelentetett posztnak az az apropója, hogy a két énekesnő közös koncertre készül.

„Akkor még nem sejtettük, hogy ennyi közös élményben, sikerben lesz részünk... Verával énekelni olyan érzés, amit szavakban nehéz lenne kifejezni. Ezért is döntöttünk úgy, hogy szeptember 4-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon megvalósítunk nektek egy testvéri szeretettel teli koncertet a Budabest Jazz Orchestrával együtt! Vendégként ott lesz velünk az egyik legjobb barátunk Mujahid Zoltán is, aki varázslatos tehetség és művész! Várunk mindenkit szeretettel szeptember 4-én a Margitszigeten, ahol gyermekkorunk legfontosabb, legmeghatározóbb dalait adjuk elő nektek Verával”

– írja Tóth Gabi, aki jelenleg sokak szerint jobban hasonlít Péter Szabó Szilviára, mint pl. a nővérére, és aki a fent említett közös koncert után egy héttel Ferenc pápa szentmiséjének felvezetéseként fog énekelni a Hősök terén.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)