Botrány: a Barbie-mesefilmek magyar szinkronhangja, Csondor Kata döbbenetes okból nem kapott meghívást a premierre

Csondor Katát nem hívták meg a Barbie-film premierjére. 

2023. július 31., 12:03

Szerző:

Csondor Kata a TikTok oldalán fakadt ki. A népszerű szinkronszínésznő rengeteg mesefilmben volt Barbie hangja, ám a mostani film premierjére nem kapott meghívást a mesealbumba miatt. A népszerű színésznő-énekesnő állítja, hogy a Barbie-filmek és a Barbie baba forgalmazójától felhívta egy nő, aki egyáltalán nem volt kedves vele. 

„Közölte velem, hogy én, hogy képzelem azt, hogy azt írjam a lemezre, hogy Én, Barbie. Én nem vagyok Barbie. Nem én vagyok Barbie”

– mondta a videóban Csondor Kata.

Kiderült, hogy a probléma az volt, hogy a színésznő-énekesnő nemrég megjelentetett egy mesealbumot, aminek Én, Barbie a címe. A lemezen csak két dal hangzik el a Barbie mesefilmekből. 

Végül Csondor Katát a Barbie-film premierjére sem hívták meg, és a hölgy is még arra is rákérdezett, hogy mikor volt utoljára Barbie szinkronhangja. A színésznő a követői véleményét is kiérte az esetről, valamint elmondta, hogy olyan filmekre, mint a Kishableány vagy az Oroszlánkirály kapott meghívást. Csondor Kata több mint 10 alkalommal adta Barbie hangját egész estés filmekben, így sokan döbbenten álltak előtte, hogy miért nem vehetett részt a premieren, hiszen sokan az ő hangján nőttek fel. 

Sok kommentelő megvédte a népszerű szinkronszínésznőt, és elmondták, hogy nekik mindig Csondor Kata hangja lesz Barbie.

(Kiemelt kép: DFP Schumy Csaba)