Császár Előd 30 évesen mondta csak el édesapjának az igazságot arról, hogy 10 évesen zaklatták

Édesapjához igen közel álló férfi volt a zaklató.

2021. november 12., 09:45

Szerző:

Pénteken este új résszel jelentkezik az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor a Life Tv-n. A vendég ezúttal Császár Előd lesz, akit Hajdú Péter kérdez az általa 1998-ban okozott balesetről, amelyben egy rendőrtiszt életét vesztette. Szóba kerül egy másik igen súlyos téma is: a zenész elmeséli, hogy tíz éves korában szexuálisan zaklatták.

A fenti beharangozót a Blikk egy friss cikkben azzal egészíti ki, hogy Császár Előd csak húsz évvel a történtek után mondta el édesapjának, hogy zaklatták.

„Engem tízévesen az apám legjobb barátja akart molesztálni. Ezt az apámnak nem mondtam el egészen harmincéves koromig. Konkrétan letolta a nadrágját, majd közölte, hogy szájjal elégítsem ki. Olyan volt ez a fickó, hogy hároméves koromtól ismertem, istenítettem, egy csoda volt, szerettem, rajongtam érte. Apukám legjobb barátja volt, de tudtam, hogy ha hazamegyek és elmondom, mit akart tőlem, valószínű, hogy az apukám megöli, úgyhogy én nem mondtam semmit”

– emlékszik vissza Császár Előd, akit aztán 16 éves korában újra megkörnyékezett egy másik férfi.

A héten publikálta egyébként az Index azt a videót, amiben Csákányi Eszter színésznő meséli el Lakatos Márknak, hogy őt szintén zaklatták, még fiatalabb korában. Az interjúban szintén részt vevő Wahorn András reakciója erre botrányt keltő volt, erről ide kattintva olvashat bővebben csütörtöki cikkünkben.

(Kiemelt kép: dfp.hu)