Újabb nő vádolja szexuális erőszakkal a Szex és New Yorkban Mr. Biget alakító színészt

Mr. Big a Szex és New Yorkból, azaz Chris Noth erre a vádra is reagált.

2021. december 20., 11:58

Szerző:

A múlt héten két nő vádolta meg szexuális erőszakkal Chris Noth színészt, a Szex és New Yorkból ismert Mr. Biget: azt mondják, a férfi megerőszakolta őket. Mindkét nő történetében hasonló, hogy mindketten évtizedekkel fiatalabbak voltak Nothnál a vád szerinti esetek évekkel, illetve évtizedekkel korábban történtek, és a színész mindkettő esetet kategorikusan tagadja, azt mondta, soha életében nem lépte át a határt, és tiszteletben tartotta, ha közeledésére egy nő nemet mondott. A részleteket ide kattintva olvashatja el.

A fenti vádakat olvasva egy harmadik nő is jelentkezett a saját történetével, ami szintén sok részletben emlékeztet az első két nő vádjaira. A The Daily Beast nevű lapnak azt mesélte el az Ava álnéven szereplő ismeretlen, hogy 2010-ben 18 évesen színésznői pályára készült és egy New York-i étteremben énekelt, itt ismerkedett meg Chris Nothszal, aki vacsorázni ment a vendéglőbe.

Többször is beszéltek, majd egy alkalommal az ekkor 55 éves férfi zárás után utánament a lánynak az étterem irodájába. Ava itt az aznapi fizetését vette át, majd Noth, aki már korábban is fogdosta őt, itt még intenzívebben nyomulni kezdett. A lány próbálta a férfi közeledését hárítani, folyamatosan nemet mondott, de a színész a vád szerint nem hagyta abba: a lány azt mondja, a végtagjai még másnap is sajogtak Noth erőszakoskodása miatt.

Ava azt mondja, úgy menekült meg, hogy egyszer azt mondta, hogy „ne itt”, és erre megállapodtak, hogy Noth lakásán folytatják (ahogy ez a korábbi történetben szereplő nőkkel is történt). A lány azonban ezek után nem ment fel a férfi lakására, és üzeneteire sem reagált többet. A történetet nyomban megosztotta, csak a férfi neve nélkül, most azonban elérkezettnek látja az időt, hogy megnevezze támadóját.

Noth nevében a szóvivője reagált, amint azt a People is írja:

„ez a sztori teljes mértékben kitaláció, és az állítólagos beszámolók részleteit olvasni olyan, mintha az ember egy rossz regényt olvasna. Amint azt Chris tegnap már megmondta, soha nem tett ilyet és soha nem is tenne ilyet.”

Noth a közlemény szerint nem emlékszik, hogy ezzel a nővel valaha találkozott volna.

(Kiemelt kép: Chris Noth hivatalos Instagramja)