ByeAlex megkapta az X-Faktorból kiesett énekesnőtől: Hisztis, mint egy kisgyerek

Luca annak idején kiesett az X-Faktorból, később mégis együtt dolgozott ByeAlexszel.

2022. május 26., 10:50

Szerző:

Juhász Lucára az X-Faktor nézői a 2017-es évadban figyelhettek fel. A fiatal, általában csak keresztnevén szereplő énekesnő akkor a székes fordulónál elsőként szerepelt és ByeAlextől kapott ugyan széket, de végül át kellett adnia a helyét másnak, így kiesett. Íme Luca előadása.

És íme a reakciója a kiesésre.

Nos, az azóta eltelt csaknem 5 évben Luca szép karriert futott be, aminek során többek között a Wellhellóval és magával ByeAlexszel is dolgozott együtt. Az énekesnő most új dallal jelentkezett, és ezzel kapcsolatban szerepelt a Reggeli című műsorban az RTL Klubon.

Ebben Luca beszél arról is, hogy milyen volt együtt dolgozni, együtt turnézni a hazai könnyűzene két ennyire ismert előadójával. A következőképpen fogalmaz:

„jó szórakozás, elvagyok velük. Alex néha tud egy kicsit sok lenni, kicsit hisztis, mint egy kisgyerek, de amúgy nagyon szeretem Alexet is!”

Luca így meséli el munkakapcsolatát ByeAlexszel az X-Faktortól kezdve:

„a székes feladatnál hazaküldött. Aztán utána ő keresett meg engem az Instán, hogy látta a videóimat. Teljesen kivoltam, hogy »Úristen rámírt a ByeAlex!« Azt írta, hogy nem jött át neki a műsorban, de amúgy érdekes a hangom és tetszettek neki a feldolgozások, amiket feltöltöttem, és hogy lehetne-e velem dolgozni, írna nekem dalt.”

Íme a teljes beszélgetés a Reggeli mai adásából.

És íme Luca új dala, a Szupererőcsepp, vagy ahogy egy trendi popelőadó manapság írja: sZUPEReRŐcSEPP.

Meg több hír az X-Faktorról

Herceg Erika, az X-Faktor új mentora: Nagyon féltem a kritikáktól

Gáspár Laci elmondta, miért neheztel a többi mentorra az X-Faktorból

Erotikus videó kering a neten az X-Faktor sztárjáról: elárulta, mi történt

(Kiemelt kép: Luca Instagramja)