Bruce Willis felesége drámai nyilatkozatott tett arról, hogyan hat rá férje állapota

Bruce Willis afáziája miatt visszavonult, íme, mit nyilatkozott most a felesége, Emma Heming Willis.

2022. május 24., 07:50

Szerző:

Márciusban jelentették be, hogy Bruce Willis visszavonul, mert afáziában szenved. Az afázia összefoglaló elnevezése olyan nyelvi zavaroknak, amelyek organikus agyi sérülés (agyi érkatasztrófa, tumor, traumatikus agysérülés, degeneratív betegségek) következtében jönnek létre és a már kialakult nyelvi képességet érintik.

Most a The Bump című magazinnak nyilatkozott a 67 éves színész felesége, Emma Heming Willis. A 43 éves modell azt mondja, férje állapotára az ő egészsége is ráment:

„nagyon kínlódok azzal, hogy önmagam ellátására jusson időm minden nap. A családom szükségleteit a sajátjaim fölé helyezem, és rájöttem, hogy ettől nem lesz hős az emberből. Annyit törődtem a háztartásunkban mindenki mással, hogy arra szellemi és általános egészségem ráment arra, és ez senkinek sem jó a családban. Nemrég valaki azt mondta nekem, hogy ha az ember túl sokat gondoz valakit, akkor annak az a vége, hogy magával viszont nem törődik eleget. Ettől a földbe gyökerezett a lábam, mert nagyon magamra ismertem benne. Nem anyáskodom saját magam fölött tökéletesen, de tudom, hogy vannak bizonyos elengedhetetlen szükségleteim, mint például elsősorban a testgyakorlás.”

Emma Heming Willis azt mondja, hogy muszáj az embernek olyan dolgot is csinálnia legalább néha, amelytől ő maga jobban érzi magát. A modell-színésznőnek és Bruce Willisnek egyébként két kislánya született, a lányok 9, illetve 8 évesek. Emma Heming Willis őket neveli amellett, hogy ellátja a férjét és saját vállalkozást visz.

Bruce Willisről még több

Kulka János és Bruce Willis ugyanazzal a betegséggel küzdenek: itt van minden, amit tudni kell

Sylvester Stallone üzent a súlyos betegséggel küzdő Bruce Willisnek

Bruce Willistől elvették az Arany málnát

(Kiemelt kép: Emma Heming Willis Instagramja)