Viszályba került Böröndi Tamás özvegye a színész lányaival, be sem engedi őket

Götz Anna kitiltotta elhunyt férje lányait a házból, ahol felnőttek.

2021. augusztus 18., 11:59

Szerző:

Böröndi Tamás, a Vidám színpad egykori igazgatója 2020 novemberében koronavírus-fertőzés következtében hunyt el. Most a Story magazin friss száma foglalkozik a színész halála után kialakult helyzettel, aminek láttán a lap szerint Böröndi forogna a sírjában.

Böröndi Tamás első házasságából 1999-ben ikerlányok születtek, de a szülők elváltak, és az apa később Götz Anna színésznőt vette feleségül. Amíg a színész élt, harmonikus légkört tudott maga körül teremteni annak ellenére, hogy a lányok és az új feleség között sosem volt felhőtlen a viszony, de a hírek szerint ennek most vége. A család egyik, a lapnak nyilatkozó ismerőse úgy tudja ugyanis, hogy az özvegy bezárkózott az egykor közös házba, és a lányokat sem engedi be, holott ők itt nőttek fel annak idején.

A lap hozzáteszi, hogy Böröndinek az első házasságát megelőzően egy kapcsolatából születhetett még egy lánya, aki most szeretné kivenni a részét a hagyatéki eljárásból. Ehhez azonban először DNS-tesztre lesz szükség, hogy bizonyítást nyerjen, hogy az illető valóban az elhunyt színésztől származik.

(Kiemelt kép: dfp.hu)