Megdöbbentően nagy összeget költött Bill Gates a lánya esküvőjére, íme, mennyit

Mészáros Lőrincék lagzija egy szerény uzsonna volt ehhez képest, megjöttek az első fotók.

2021. október 19., 14:19

Szerző:

A hétvégén férjhez ment Bill és Melinda Gates lánya, Jennifer Gates. A 25 éves menyasszony és az örömszülők most posztolták az első képeket a lakodalomról a közösségi médiában.

Bill Gates, aki évekig a világ leggazdagabb emberének számított, a fenti posztjában azt írja, nagyon büszke a lányára és újdonsült vejére mindazért, amit eddig elértek az életben. Melinda French Gates az alábbi fotó feliratában azt emeli ki, mennyire örül, hogy a násznép biztonságosan össze tudott gyűlni ebből az alkalomból.

Nos, a fenti két posztból úgy tűnhet, mintha a lagzihoz más kellék nem is lett volna ezen a sufnin meg a kőkerítésen kívül, de igazából természetesen nagyon nem ez a helyzet – Gatesék egyáltalán nem szerénykedték el az esküvőt. A menyasszony fotójáról azért már lehet sejteni, hogy milyen luxuskörülmények között zajlott ez az esemény.

De amit Gatesék nem mutatnak meg, azt lefényképezte a New York Post és megírta a Daily Mail. A vőlegény, Nayel Nassar muzulmán, így már a múlt hét pénteken volt egy muszlim szertartás, majd ezt követte másnap, szombaton a második lagzi, aminek a költségét az újságok 2 millió dollár, azaz több, mint 600 millió forint köré teszik.

Ebben benne van például két egyedi menyasszonyi ruha, a fenti képeken látható ruha Vera Wang sztártervezőtől származik. Jóval nagyobb költséget képvisel természetesen, hogy Jennifer Gates New York államban található, 57 hektáros birtokán külön várost építettek fel az eseményre sátrakból és ideiglenes épületekből, amely többek között egy nagyszínpadot is tartalmazott. Ez a New York Post légifelvételein jól látszik. A 300 fő fogadására kialakított lakodalomhelyszínre egy külön botanikus kertet is építettek csak erre az alkalomra, ami meglepő párhuzam az év legdrágább hazai luxusesküvőjével, amit ugye egy arborétumban tartottak.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lagziján Rod Stewart lépett fel, nos, Gateséknek a (többek között) Coldplay húzta a talpalávalót. A menyasszony elég nagy Coldplay- (vagy BTS-)rajongó lehet, mivel a két együttes friss, közös slágerének a címe az, hogy My Universe, és Jennifer Gates pontosan ezt a dalcímet írta bele a lakodalmáról szóló, fenti instaposztba képfeliratnak. Az esemény tervezője bizonyos Rishi Patel volt, akit többek között a Harper's Bazaar és a Vogue című lapok a világ legjobb esküvődesigneréként neveztek meg.

Az esküvő egyébként azért is bekerült a hírekbe, mert Bill és Melinda Gatest most lehetett először együtt látni azóta, hogy bejelentették, hogy válnak.

(Kiemelt kép: Rishi Patel Instagramja)