Berki Krisztián halálát előre megjósolta egy Mágus: Egyértelműen látszik, hogy élni akart

Év elején mondta ki a jóslatot. 

2022. május 17., 07:23

Szerző:

Berki Krisztián május hatodikai halála még mindig sokkoló. Most kiderült, hogy az év elején Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus ijesztő jóslatot mondott a Metropolnak. A nő megjósolta a sztár halálát és a házassági problémáit is. 

„Sajnos halálesetre is kell majd számítani, és a lapokból az bizonyosan kiolvasható, hogy az egyik magyar sztár idő előtt fog távozni az élők sorából. Április tájékán az említett híresség házasságában komoly szakadás következhet be, amit csak őszinte szerelemmel és szeretettel hidalhatnak át”

- mondta akkor a Metropolnak.

A lap akkor személyiségi jogokra hivatkozva nem írta le Berki Krisztián nevét, de Iszet kimondta az elhunyt médiaszemélyiség nevét már akkor. A Metropol most újra felkereste a különleges képeségekkel rendelkező főpapnőt - írja a Bors.

„Egy ilyen jóslat esetében nem törvényszerű, hogy a halál bekövetkezik. Az illető változtathat az életén, és elkerülheti azt, hogy idő előtt távozzon az élők sorából. Minden ember életében vannak úgynevezett kilépési pontok, vagy más néven halálpontok. Én is ismerek több olyan embert, akiknek előre megjósoltam a kilépési pontját, ezzel pedig tudtam nekik segíteni abban, hogy a tragédia még ne következzen be ”

- nyilatkozta Iszet.

A főpapnő az elmondása szerint érzékeli Berki Krisztián lelkét, de nem szólítja meg, mert a halál bekövetkezte után 42-49 napig nem javasolt bolygatni az elhunytakat, mert akkor tudnak természetes úton átkelni a fénybe. Ha ez nem következik be, akkor a lelkek egy köztes létben rekednek, ami nem jó az élők számára sem. Hozzátette, hogy a 41 évesen elhunyt híresség nem akart meghalni.

„Egyértelműen látszik, hogy Krisztián élni akart. Akármi is történt, esze ágában sem volt öngyilkosságot elkövetni ”

- mondta Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus.

Még több természetfeletti dolog Berki Krisztián halálánál

Berki Krisztián felesége halottlátóhoz fordult: ez derült ki

Videó: az elhunyt Berki Krisztián halottlátón keresztül üzent Hajdú Péternek

Hihetetlen dolog történt, miután Berki Krisztián a halottlátón keresztül üzent Hajdú Péternek

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)