Azahriah egyedi sneakereket dob piacra

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.

2024. május 11., 15:23

Szerző:

Különleges akciónak lehetnek részesei az Azahriah rajongók május 17-18-án.

Történetünk eddigi talán legnagyobb kollaborációját szeretnénk bejelenteni Nektek. Több hónapnyi szervezés, sok száz kreatív órával a hátunk mögött ma rántjuk le a leplet AZAHRIAH tervei alapján készült közös munkánk eredményéről. Hazánk egyik legnagyobb fiatal tehetsége és márkánk együttműködésében egy limitált darabszámú, minden elemében egyedi TISZA X AZAHRIAH kollekció kerül az Astorián található boltunk polcaira, mindösszesen két nap erejéig

– közölte hivatalos Facebook oldalán a Tisza cipő.

Azahriah nem csak sneakerben utazik

Akkora hír volt tavaly októberben, hogy Azahriah tripla telt házas Puskás Aréna-koncerttel készült 2024-re, hogy még Orbán Viktor is viccelődött vele a Tiktokon, azonban mára ennek már nyoma sincs. A tavaly október 23-i beszéde előtt a miniszterelnök kirakott egy videót, amin a sold out felirat látszott, és a videó alá betaggelték Azahriah nevét. Sőt, a videó zenéje is Azahriah és Desh Rampapapam című száma is hallható volt alatta. Orbán Viktor pedig ehhez a jelenséghez hasonlította telt házas október 23-i beszédét.

Azahriah feltűnése a miniszterelnök TikTokján nem jelentett akkora újdonságot abból a szempontból, hogy az énekes előszeretettel nyilvánul meg különböző politikai kérdésekben. Magyar Péterről például korábban úgy vélte, hogy az általa elmondottak nem feltétlen hírértékűek, hiszen „amiket elmondott, az a legtöbb ember számára nem újdonság. Az a pluszfűszer benne, hogy ezt belső körökből kiszakadva hozta nyilvánosságra. 

Az énekes az elmúlt időszakban aktív szerepet vállalat közéleti témákban is, például az év elején kirobbant pedofil-botrány kapcsán szervezett influenszer tüntetésben. A több százezres tömeget az utcára hajtó demonstráció kapcsán Azahriah kijelentette, végtelen büszkeség és hála töltötte el végig a tüntetés alatt, ami sok év alatt az egyik legszentebb, legtisztább megmozdulás volt.

Köszönöm nektek, és büszke vagyok mindenkire, aki itt volt. Facebookos kanapéhuszárkodás vagy az utcán folyó vandalizmus helyett korrekt arcok megmutatták a békés tüntetés és a civil polgári hatalom erejét. Tegnap többet értünk el, mint bármely ellenzéki kapálózás az elmúlt évtizedben.

– mondta az énekes.

Aki pedig azt hinné, hogy Azahriah közéleti munkássága itt véget ér, az nagyot téved, hiszen az énekesnek nem csak a Tisza Pártot felélesztő Magyarról, de a DK-ról is markáns véleménye van. Ennek legjobb példája az ellenzéki párt plakátos akciója (Orbán Viktor volt látható „Isten? Haza? Pedofília?” jelszavakkal volt látható rajtuk) kapcsán tett kijelentése, miszerint „Pedofilok! Bibibí! Pedofidesz! Eddig terjed az intelligenciája a DK-nak, hogy nem szívódnának fel a faszba ők is valahova”.

(Kiemelt képünkön Azahriah látható. Forrás: Azahriah Instagram oldala)