Arnold Schwarzenegger közös képeket posztolt ritkábban látott, fiatalabbik lányáról

Christina Maria Aurelia Schwarzenegger 30. születésnapja az alkalom.

2021. július 24., 10:58

Szerző:

Arnold Schwarzeneggernek 5 gyereke van, két lánya és három fia. A lányok közül a 31 éves Katherine Schwarzenegger szokott gyakrabban szerepelni a médiában, ő írói karriert épített ki magának, és a férje Chris Pratt színész.

Ritkábban hallunk Katherine húgáról, Christina Schwarzeneggerről, aki az öt gyerek közül a második legidősebb: ő tegnap, július 23-án ünnepelte 30. születésnapját. Apja ebből az alkalomból a következőket írja neki az alábbi posztban:

„Olyan büszke vagyok rád, az ismeretterjesztő filmekkel kapcsolatos hihetetlen munkádtól a Paralimpia segítésén keresztül a fantasztikus festményeidig, amik messze túlszárnyalják az enyémeket. Semmit sem élvezek jobban annál, mint hogy veled lehetek, akár edzünk együtt vagy utazunk a világban valahol.”

A fenti poszt több, korábbi fotót is tartalmaz az apáról és kisebbik lányáról, van, amelyiken együtt festenek, egy másikon együtt edzenek (ezt a képet emeltük ki fent az oldal tetején), egy megint másikon pedig Arnold Schwarzenegger egy forgatáshoz készült sminkben látható.