Fotó: az RTL sztárjának otthonában már áll a karácsonyfa – tévé helyett

Még két hét van karácsonyig, de van, akinél már áll a karácsonyfa: például az RTL műsorvezetőjénél.

2022. december 11., 08:09

Szerző:

Advent harmadik vasárnapja van, két hét van hátra karácsonyig, és ez elvileg egyelőre még inkább az adventi koszorú, mint a karácsonyfa időszaka a hagyományok szerint. Van azonban, aki szakít a tradíciókkal, és külföldi mintára már korábban fát állít. Ezt tette például Lilu, az RTL műsorvezetője, aki az Instagramon mutatta meg a karácsonyfáját 140 ezer követőjének.

Az alábbi posztban látható, hangulatos képhez a következőket írta:

„tévé helyett... bármeddig nézegeti, számolgatja, ellenőrzi. Az új játék pedig a gyorsasági díszkeresés – ki találja meg leghamarabb a...”

Amint a fotó feliratában elhelyezett emojikból kiderül, a fán többek között róka, páva, kagyló, maci és korcsolya alakú díszek is vannak, de nem könnyű megtalálni őket.

És ha már karácsonyfa: a héten Szabó Zsófi élő adásban beszélt arról, hogy idén egyedül díszíti majd a fát. Ők minden évben december 24-én reggel állítják fel a fát, ami alá aznap este kerülnek be az ajándékok. Megint más a gyakorlat Zalatnay Saroltánál, akinél egész évben áll a karácsonyfa, csak az évszaknak megfelelően mindig más díszekkel.

(A fent kiemelt kép illusztráció, fotó: Pexels.com/Bob SpringBob54)