06:50 - 09:00

Most: KeljfelJancsi

Fiala János műsora

A legjobb filmek vasárnap estére

Nehéz lesz a választás!

2021. szeptember 26., 13:38

Szerző:

Armageddon

Viasat 3, 17:45 

A bolygó teljes pusztulásával fenyegető, hatalmas aszteroida száguld a Föld felé. Úgy tűnik nincs menekvés, elkerülhetetlen a becsapódás. Dan Truman, a NASA egyik szakértő vezetője azonban hihetetlen tervet eszel ki: az űrben kell megsemmisíteni az égitestet. Harry Stampert, a világ legképzettebb olajfúróját, és elszánt csapatát küldik fel egy villámkiképzést követően, hogy fúrják ki és robbantsák fel az aszteroidát. A világ sorsa egy csapat űrhajós kezében van.

Esti mesék

Prime, 19:00 

A jó kedélyű Skeeter szívességet tesz frissen elvált nővérének, Wendynek, akinek egy váratlan utazás miatt nincs kire bíznia gyerekei esti felügyeletét. A pasas elképesztően fantáziadús mesékkel altatja el a kölyköket, úgy szövi a szálakat, hogy minden történetben ő lesz a főhős. Skeeter élete a feje tetejére áll, amikor valamilyen mágikus csoda folytán meséi valósággá válnak. Eleinte élvezi és szórakoztatónak találja a dolgot, azonban később számolnia kell a következményekkel.

Farkasokkal táncoló

Filmcafe, 20:00 

John Dunbar az amerikai polgárháború idején hőssé válik, és tettei elismeréseként a nyugati, indiánok lakta határvidékre helyezik át. Mellé szegődik egy farkas, emiatt a sziú indián törzs Farkasokkal Táncolónak nevezi el. Lassan egyre közelebb érezheti magát a törzs tagjaihoz, akik ellen korábban harcolt, befogadják, ezután feleségül vesz egy fehér lányt, aki az indiánok neveltek fel. Hamarosan katonák érkeznek a térségbe, és Dunbart árulással gyanúsítják, így kénytelen a sziúk mellé állni.  

Álmomban már láttalak

AMC, 20:00 

Marisa Ventura egy előkelő szállodában dolgozik New York-ban, szobalányként. Egy nap egy gazdag vendég, Caroline Lane lakosztályában tevékenykedik, amikor egy kollégája biztatására felpróbál egyet a hölgy ruhái közül. Christopher Marshall politikus meglátja lányt, összetéveszti Carolinenal a szoba miatt, ám azonnal beleszeret. Marisanak is tetszik a férfi, azonban nem meri leleplezni magát, hogy ő valójában csak egy szobalány.  

Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?

Sony Movie Channel, 18:30 

Marcus és Mike legjobb barátok, a Miami rendőrség nyomozói. Mike egy igazi nőfaló, Marcus azonban példás családapa. A két zsaru egy drograblással egybekötött gyilkossági ügyön kezd dolgozni, miközben úgy alakulnak a dolgok, hogy a szemtanú lány, Julie előtt szerepet kell cserélniük. Személyiséget, lakást, feleséget, barátnőt cserélnek, hogy életben tarthassák Juliet, hogy azonosíthassa az elkövetőket.

(Kiemelt kép: Shutterstock)