5 film, amiért érdemes ma este bekapcsolni a tévét

Mutatjuk a legjobbakat!

2021. szeptember 24., 12:48

Szerző:

Démonok között

Viasat 6, 22:00 

Egy öt gyermekes család vidékre költözik, és furcsa dolgok történnek velük a házban. Valami nem evilági él a falak között, pokollá téve a család életét. A szülők végső elkeseredésükben szakértőket hívnak, Ed és Lorraine Warren személyében, akik paranormális esetek nyomozói. Még őket is megdöbbenti a házban élő gonosz ereje, ennek ellenére szembe szállnak a démonnal. A film igaz történeten alapul.

Halálos fegyver 3.

Film+, 23:25 

Riggs és Murtaugh nyomozó újra akcióban, legújabb ellenfelük egy rendőrből bűnözővé avanzsáló fickó Travis, aki lopott fegyverekkel kereskedik. A két zsaru azonnal rávetné magát az ügyre, azonban kénytelenek együttműködni egy keménykezű rendőrnővel, Lorna Cole-lal. A film ezúttal sem szenved hiányt látványos akciójelenetekből, lövöldözésekből, robbanásokból. A három nyomozó mindent megtesz, hogy megállítsák a rosszfiúkat.

Hirtelen 30

Filmcafe, 21.00 

A tizenhárom éves Jenna már alig várja, hogy az elképzelt felnőtt életét élhesse, hogy az iskolában ne nézzenek át rajta, és persze a kiszemelt fiú barátkozzon vele. Születésnapi bulijára meghívja a menő arcokat, de a parti rosszul sül el. A lány azt kívánja, bárcsak felnőtt lehetne. Csodák csodájára óhaja valóra válik, másnap harminc évesen, gyönyörű nőként ébred, jó állással, saját lakással. Eleinte nagyon élvezi az új életét, de hamarosan rájön, hogy valami hiányzik.

Hívatlan vendég

Paramount, 23:00 

Anna tíz hónap után hazatér az elmegyógyintézetből, mivel anyja tragikus halála miatt kezelésre szorult. Testvére, Alex nagyon örül a hazaérkezésének, azonban apja és annak új felesége, anyjuk korábbi ápolója már kevésbé. Annanak ijesztő álmai és látomásai vannak, a lányok úgy sejtik, nem baleset következtében hunyt el édesanyjuk, ezért nyomozásba kezdenek. Mostohaanyjukra terelődik a gyanú, de hamarosan nem várt fordulatot vesz a történet.

Nagyfater elszabadul

Moziverzum, 23:20 

Dick hosszú házasság után elveszíti feleségét, azonban nem szomorkodni szeretne, hanem kiélvezni hátralevő földi életét. Megkéri unokáját, Jasont, hogy utazzon el vele egy időre szórakozni. A visszafogott, fiatal srác eleinte vonakodik a dologtól, egy hét van már csak hátra az esküvőjéig, de hamarosan átszakad a gát nála is, vad bulizásba kezdenek. A partik alkalmával sok új arccal találkoznak, és Jason megismer egy olyan lányt, aki rádöbbenti, hogy nem a megfelelő nőt készül feleségül venni.

(Kiemelt kép: Shutterstock)