5 film, ami feldobja az esős péntek estéket

Mutatjuk a ma esti felhozatalt!

2021. szeptember 17., 12:53

Szerző:

Csúcsformában

Viasat 3, 23:45 

Miután Amerikában egy bűnbanda elrabolja a kínai konzul lányát, a konzul barátja, és egyben a hongkongi rendőrség legkiválóbb nyomozója, Lee felügyelő az államokba utazik, hogy megtalálja a kislányt. Az FBI azonban távol akarja tartani Lee-t, ezért a nagyszájú, balfék zsarut, Cartert küldik a nyakára, hogy megszabaduljanak tőle. Miután a két rendőr rájön, hogy átverték őket, saját módszereik szerint felgöngyölítik az ügyet.

Halálos fegyver 2.

Film+, 23:30

Martin Riggs és Roger Martaugh nyomozók új megbízást kapnak. Egy szövetségi tanú védelmére jelölik ki őket, aki dél-afrikai kábítószer kereskedőknek segített pénz mosni. A két zsaru nem tétlenkedik, nyomozásba kezdenek, és a szálak egy Arjen Rudd nevű politikushoz vezetnek, aki a dél-afrikai konzultáns Los Angelesben, és emiatt diplomáciai védettséget élvez. Riggs és Martaugh szinte lehetetlen küldetésre vállalkozik, amikor megpróbálják felszámolni a kábítószer maffiát.

Az elnök végveszélyben

Mozi+, 18:25 

A világ egyik legjobban őrzött épületét, a Fehér Házat egy rendkívül veszélyes terrorista csoport foglalja el. Az elnök óriási veszélyben van, már csak egyetlen ember mentheti meg, John Cale ügynök a CIA utolsó embere, aki még életben van a helyszínen. John mindent megtesz, hogy megmentse az elnök és saját, túszul ejtett lánya életét.

Hupikék törpikék

Sony Movie Channel, 18:55 

A törpök Aprjafalván lázasan készülnek a Hupihold ünnepére, amikor Ügyifogyi, az ügyetlenke törp Törpapának szeretne segíteni, ezért elindul törpgyökeret szedni az erdőbe. Kis kék barátunk azonban nem elég körültekintő, magára vonja Sziamiaú és Hókuszpók figyelmét, menekülés közben pedig a faluba vezeti őket. A törpök próbálnak eliszkolni a gonosz varázsló elől, ám beleszaladnak egy mágikus kapuba, ami egyenesen New York-ba, Patrick és Grace otthonába repíti őket.

xXx: Újra akcióban

Moziverzum, 21:00 

Xander Cage, azaz a Tripla-X önkéntes száműzetése véget ér, és azonnal szembe kerül Xianggal és csapatával, akik megszerzik Pandora szelencéjét, egy különösen veszélyes szuperfegyvert. Tripla-X barátjának, Gibbons ügynöknek is nyoma veszik az ügy kapcsán, ezért hősünk vállalja a feladatot, és megpróbálja visszaszerezni a fegyvert, illetve megmenteni Gibbonst. Ehhez pedig régi cimborái segítségét kéri.

(Kiemelt kép: Shutterstock)